Lugejakiri

Lugejakiri | Normaalne või mitte: ühistu esimees käib iga kuu näitureid ja radiaatoreid kontrollimas (15)

LISA KOMMENTAAR

eks neid29. september 2021, 13:01
abordijäänukeid igal ajal olnud,viimasel ajal küll üha rohkem!
Mitte selle ühistu esimees.29. september 2021, 12:45
Selline külastamine ja kontroll peab olema ühstu üldkoosolekul vastu võetud otsus. Otsusest peab olema kirjalikult teavitatud kogu ühistu liikmeid. Asi peab olema selliselt, et näiteks iga kuu esimesel reedel. Siis on elanikud teadlikud ja asi korras.Meie ühistus on nn. tehniline kontroll korra kvartalis. 5 aastat tagasi sai kogu veevärk ringi pandud. Kõikide korterite mõõdikud on keldris ja lukustatud ruumis. Vaalade ja delfiinide lemmikloomadena pidamise aeg sai otsa. Sooja ja kümavee kaod on lõppenud. Inimesed on ülimalt leidlikud nende mõõdikutega. Ka siis kui igakuiselt kontrolli teha.
liiga naiivne naine29. september 2021, 11:56
mina oleksin küll sellise ogar-agara esimehega palju karmim. ütleksin näkku, mida asjast arvan . ammugi ei pakuks ma talle teed või kohvi .
n29. september 2021, 11:49
Misasja! Ühistu esimees käib teie eraomandis, teie korteris kontrollimas? Ärge laske sisse või teatage korrakaitsele.
Asd29. september 2021, 14:03
Korteriühistuid reguleerib korteriomandi ja -ühistu seadus, viige end netis kurssi, vaadake et loetav tekst oleks ikka hetkel kehtiv. Kui on mingid probleemid, siis seaduse järgi võivad minimaalselt 3 korteri omanikud esitada kirjaliku taotluse panna mingi küsimus arutelule üldkoosolekul jne. Näit umbusalduse avaldamine esimehe või kogu juhatuse vastu. Taotluses võib kohe esitada uue juh esimehe. Juhat liikmed valib üldk, esimehe valib juhatus endi seast. Eelnevalt võib käia kõigis korterites probleemi tutvustamas, ja isegi allkirju koguda oma taotlusele. ÜKgl vaja 50%+1 hääl
Suhtlusevajadus on inimestel erinev29. september 2021, 11:05
Kindlasti ei ole asja ühistu esimehel mööda kortereid "kontrollida", kui vanematel inimestel on see veel mingil määral meelepärane, siis noorematel pereinimestel kohe kindlasti mitte. Igasuguseid mõõdikuid saavad aeg-ajalt kontrollida tellitud eksperdid. Oleneb ka selline eriline aktiivsus inimese vanuseastmest ja eelnevatest töökohtadest. Kui ikka olnud suures osas ülemus, siis see tahtmine ei kao kuhugi. Aga võibolla saaks inimesega rääkida, et maja pole ühiselamu.
ery29. september 2021, 10:57
ma oleksin küll rahul, kui meie kena ühistu esinaine paar korda nädalas mul külas käiks 😉
uus korteriomamik29. september 2021, 10:56
ja metsik lõhkumine. Hoones on nii, et mõnel on korstnajalg, teised lõhkusid välja ja said 3 ruutu pinda juurde, seinad on igaühel ära lõhutud nii, nagu inimene ise tahab. Tööd teevad ainult sõbrad ja ainult sõbrad või teeb korteriomanik ise. Nõu peetakse ainult iseendaga. KÜ esimehel on kurdid kõrvad, sest ta ei lähe mitte kunagi appi. Kui keegi ütleb, et fasaadilt on natuke värvi maas, siis esimees on eriti helde ja raha voolab jälle nn tema enda sõpradele. Remondiraha kogutakse, kuid mitte midagi pole inimesed saanud.
Teine Arvaja29. september 2021, 10:12
Sellist tegevust ainult peaks kiitma! Toon näite.40-ne aasta jooksul pole ükski esimees üheski korteris käinud. Iga uus korteriomanik alustab ümberehitustega, kes teeb elutuppa köögi, kes rõdule köögi, kes vahetab radikad ikka suuremate vastu jne. Ja siis mõne aja pärast algavad lekked ja läbijooksud alumistsse korteritesse.
Sellist esimeest29. september 2021, 11:05
peaks ainult kiitma! Kas oleks parem, kui kõik läheb isevoolu teed, igaüks teeb mida tahab ja nii nagu oskab, arvestamata kedagi ega midagi?
Tegemist võib olla mingi isiksushäirega29. september 2021, 10:08
Huvitav oleks veel teada, et kas selle juhatuse esimehe näol on tegemist üksi elava meesterahvaga. Meil on sarnane vanapoiss juhatuses. Alguses tundus tore mees olevat. Suhelda mõistab hästi ja tundub väga sõbralik. On täis teotahet ja muudkui organiseerib igasugu remonte ja renoveerimisi. Aja möödudes mask langeb ja käitumine muutub. Tänaseks on terve majarahva ära tüüdanud oma "maniakaalse korrapidamisega" ja elanike pidava solvamisega. Majaelanikele on jäänud viimasel ajal selline tunne nagu oleksime kõik allüürnikud, elaksime tema majas, tema armust ja tema reeglite järgi.
Jaak Maller29. september 2021, 09:52
Rakver29. september 2021, 10:36
Mitte ainult ühistu asjapulk.Meil pressib korterisse isegi õuekoristaja.
Uskumatu Toomas29. september 2021, 02:08
Mina usun.küll!On igasugu veidrikke olemas! Sa ei usuks, kui isegi näeksid!!! Kõik inimesed pole normaalsed!, 🙄
arvaja28. september 2021, 20:03
Ülevõimendatud asi, sest sellist asja nii ehedalt olemas ei ole, ei usu.