Massaaž

Foto: Mati Hiis
Lugejakiri
23. september 2021, 19:18

Lugejakiri | Naine ei taha meest massööri juurde lasta: äkki ta erutub seal?! (15)

Mehele kingiti töölt kehahoolitsus ja massaaž, kuid ta naine kardab, et tundlikule mehele võib see külastus mõjuda erutavalt. Seda viimast naine aga ei tahaks…

„Mehele kingiti töölt juubeliks kinkekaart, millega ta saab võtta kehahoolitsusi ja minna massaaži. Ta on ka varem sünnipäevaks selliseid kinkekaarte saanud, aga tänavune erinevus on selles, et nad plaanivad sinna kolleegidega ühiselt minna. Ehk siis ilma kaaslasteta. Senini pole ta hoolinud ega kordagi käinud ühelgi iluprotseduuril ega massaažis. Enamasti oleme koos käinud ja mina olen need kaardid realiseerinud. Sellega seoses on minu hinge pugenud nüüd suur mure, millest ma mehega otse rääkida ei julge," kirjutab Sille.

„Mõne jaoks on see mure tobe, aga minu jaoks väga tõsine. Mind piinab mõte, mis saab siis, kui mu mees läheb massaaži ja erutub seal... Ma saan aru, et tegu pole ju sellise teenusega, aga mu mees on puudutustele väga tundlik. Ja kui ta reageeriks kellegi teise puudutustele, mis massaažis on päris intensiivsed, siis minu jaoks oleks see petmine. Aga kuidas ma talle ütlen, et kuule, ära mine, et ma olen armukade ja ei taha, et sa teise naise puudutuste peale erutud.. Kõlab lamedalt ju! Samas võin vanduda, et ma ei mõtle üle, sest mu mees on tõesti väga tundlik. Isegi juuste silitamine mõjub talle mõnikord erutavalt,“ muretseb Sille.

Naise sõnul on ka mees varasemalt just seetõttu saatnud naise enda eest hoolitsustesse.

"Ta ei ole tahtnud võõrastega füüsilist kontakti. Aga seekord on midagi teisiti. Nüüd ta näib olevat elevil ja suisa ootab väljasõitu. Ei ühtki sõna sel teemal, et ta ei läheks massaaži ja käiks kolleegidega lihtsalt saunas. See on ju ometigi kummaline?! Äkki ta erutub seal? Mis siis saab? Pakkusin juba ise, et sõidan ja võtan toa, et saame kauemaks jääda ka koos ka puhata, aga ta põikles sellest võimalusest ära. Et seekord rohkem töökaaslasi ja saab vahelduseks ka teistel teemadel suhelda. Pakkus veel, et me võime minna järgmine kuu kuhugi mujale. Massaažist ei taha üldse rääkida. Mokaotsast annab sel teemal vastuseid. Saan ainult käsi laiutada ja karta, et äkki meie suhe saab kannatada. Mina ei oska talle ju massaaži teha, kui talle seal meeldima hakkab. Ja kui mõjub veel kuidagi erutavalt see talle,” muretseb Sille oma suhte ja mehe reageeringute pärast.