Voodi.

Foto: Aldo Luud
Lugejakiri
21. september 2021, 18:42

Lugejakiri | Mehes pettunud naine: ta on voodis tuim nagu kala! (16)

Mida teha, kui voodielu on mage, aga mees midagi muuta ei taha. Või lihtsalt ei julge… Kas abi võiks olla eksperimenteerimisest või uutest leludest?

„Oleme peaaegu kaheksa aastat juba koos olnud. Pole vist vaja öelda, et esialgne kirg ja romantika on kadunud. Pigem on meie nahistamised voodis sellised kohustuslikud kohtumised. Et nagu tahaks, aga ei oska enam, aga teeme ikka,” kirjutab 39aastane Egle.

Naise sõnul tajuvad nad elukaaslasega mõlemad, et pole enam päris see, aga midagi niisama ei muuda ka.

„Mees on tuim nagu kala! Teisiti ei oska ma seda kirjeldada,“ kommenteerib ta.

„Näitasin korra mehele veebilehelt, milliseid vidinaid ja asju sekspoes müüakse. Vaatas küll ja kuulas, aga kui konkreetsemaks läksin ja tellida tahtsin, siis ütles, et tema veidrustega ei tegele. Ma sain päris vihaseks. Et kas meie suhe on siis mingi veidrus?! Kas ta ei võtagi seda tõsiselt?! Samas oleme rääkinud, et pole päris see ja igatseme mõlemad seda, mis oli varem. Kuidagi peaks ju siis särtsu juurde saama ja midagi muutma. Kui augustis rääkisime, siis oli ka mures ja huvitatud, et midagi muutuks. Aga nüüd oli nii tundetu ja pigem solvav, et mida ma õige arvan, et sellise pakkumise teen. No mida ma veel teha saan? Pakkusin ka paarinõustamist, aga see talle ei sobinud. Muidu on meil suhted tegelikult päris normaalsed, aga voodis oleme tuimad ja kuivad. Aastad on nii kiirelt läinud ja ei saagi aru, kuhu see kirg kadus, mis meil oli. Tõenäoliselt pole me ainsad, kes selle murega silmitsi, aga sellest sõbrannadega väga rääkima ei kipu. Keegi ei taha saamatust tunnistada. Üritan ka enda meest mõista, aga selge on see, et asjast mööda vaadates me lahendust ei leia. Kaua me niimoodi veel vastu paneks? Ma ei tea, kuna meist kumbki võib libastuda ja senisele heale suhtele lõpu teha. Või jääks see meid lihtsalt varjuna terve ülejäänud elu kummitama,” kurdab Egle, et tunneb end ummikus olevat.

„Tahaks lugeda lugusid ka teiste paaride kogemustest ja sellest, kuidas oma muredega hakkama on saanud. Perekoolis kurdetakse ka sel teemal, aga seal kisub vestlus liiga labaseks. Abi ja mõistlikke nõuandjaid jagub harva. Aga väga tahaks teada ja lugeda, et ka teistel on nii. Ja saada teada, et ka kõige madalamast punktist on võimalik välja tulla. Ei tahaks veel alla anda ja leppida, et kõik ongi läbi,” tahab Egle kuulda teiste nõuandeid ja kogemusi.