Blogid
17. september 2021, 11:16

Dilaila kolumn | Sõbrantsiga magamistoas

Eile pärastlõunal saatsin oma sõpradele paanikas sõnumeid, kuidas minu hetkesituatsiooni interpreteerida.

Nimelt kutsus töökaaslane – naissoost, aga mitte see nümfomaan, kellest eelmisel nädalal kirjutasin – mind enda juurde kokteile jooma. Juba autos rääkisime, kui keerulised mehed ikkagi on, mis asju me nendega kokkusaamise ja kokkujäämise nimel teeme, ja naistel oleks igas mõttes palju lihtsam teiste naistega suhtes olla. Nii palju ühiseid huvisid ja olgem ausad, naised on objektiivselt ilusamad. Ei mingit karvast rinda, noh, enamasti vähemalt!

Uus sõbrants tegi meile kokteilid valmis ja hakkas siis justkui muuseas näitama, mis ta oli eelmisel päeval poest ostnud. Selleks kutsus ta mu magamistuppa. Padjad, ehted, huulepulgad, no sellised üsna igapäevased asjad. Siia aga võttis ta välja padjasprei, millega käis kaasas pikk siidist silmaside. Sensuaalselt punase paki peal oli kirjas, et see on mõeldud intiimsetel hetkedel lõõgastumiseks.

„Tahad, proovime järele?“ uuris ta, ning sidus pikema jututa mu silmad punase paelaga kinni ja pihustas spreid padja peale. Seejärel läks ta teise tuppa ümber riietuma, ümisedes ise mingit viisikest. Sel hetkel hakkasingi sõpradele teada andma, kus ma olen, ja küsima, kas peaksin vägistamiskatseks valmistuma.

Ja mis siis juhtus? Uuel nädalal annan teada, praegu pean lippama!