Lugejakiri

Lugejakiri | Arsti juurde kingipaki ja pudeliga?! (3)

LISA KOMMENTAAR

...10. september 2021, 10:26
Kõik sõltub vaataja rikutuse astmest. Mina olen viinud arstidele tänutäheks midagi. Ja see ongi lihtsalt tänu märgiks. Mitte erikohtlemise lootuse vaid hea abi saamise eest. Samuti olen tänanud teisi enda aitajaid - ehitusmehi, kullereid, korstnapühkijat... Kullerile mõni komm või puuvili ja juba näed, kuidas tal tuju parem. Pole kokku puutunud altkäemaksmisega, mis ei tähenda, et seda ei oleks ja mida kindlasti ei tolereeri. Aga tänutäheks kellegi rõõmustamine - see on okei. Kindlasti see ei ole kohustus, aga ärme teeme kingituste tegemisest nii suurt draamat. Ps! Tippi annan ka teeninduses.
10. september 2021, 08:50
Aastaid tagasi oli mu pojal vaja kohest jala operatsooni..Oli aga lõikusele pääsemiseks liiga pikk järjrkord..Siis aga andsin ortopeedile ümbriku kus oli päris hea summa sees..seda vastu võttes oli kohe teine jutt..juba järgmisel päeval tehti mu pojale jala operatsoon.mis õnnestus väga hästi..olen siiralt tänulik selle arstile..kes aitas mu poja taas jalule..Eks elus ongi nii ,et tuleb vaikselt määrida ja mett mokale anda..siis laabub kõik hästi.
D.K.10. september 2021, 07:15
Ega vanad stagnaaegsed harjumused on visad kaduma! Ja eks neid antakse põlvest põlve edasi. Eelmise sajandi lõpul istusid kõik tohtri ukse taga nagu kooliaktusel!