Inimesed

PIHTIMUS | „Vägivaldsed mehed ei muutu. Mitte kunagi!“ (11)

LISA KOMMENTAAR

Jaanus13. september 2021, 15:16
... Paraku tean kümneid emmesid kes on oma poegadest vorminud määratlematu olemusega nn mehe moodi ühiskonnaliikmeid, ehk salakavalad, nartsistlikud, manipuleerivad argpüksid ja toorutsejaid jne. Reeglina sellised nn mehed ei julgenud isegi ülekaalus olles oma tütarlapse väärikuse ja au eest seista vaid põgenesid haledalt kiunudes õiglase võitluse eest peitu.
Jaanus13. september 2021, 15:12
Kriipsutajatele teadmiseks. Minu peres polnud mitte kunagi koduvägivalda, kuigi mu isa oli tõeliselt tugva iseloomuga, suure jõuga mees ja ta polnud mitte mingisugune nannipunn. Sellise hälbega puutusin kokku alles noorukina. Oma 60. aastase elu jooksu olen näinid vaid 5 üksikema kes kõikidele raskustele vaatamata on oma poegadest kasvatanud tõelised, lausa rüütellikund mehed ja isad...
Jaanus13. september 2021, 14:45
Lilli poseerib päris püüdlikult. Tahab vist pildi peal väga hea välja näha. Paraku pole ta oma hingeolemust ja pilku võimelime suure lahke naeratusega varjama. Peab veel seda kunsti õppima. Vaadake tähelepanelikult kasvõi ainult tema pilku ja silmi, seal pole halastajast ega samariitlusest jälgegi. Ainult ülekohtuselt haavatud emalõvi pilk, kes on valmis kõigile halasta matult kätte maks ma.
Jaanus13. september 2021, 14:31
Kui elust pettunud emmed pidevalt oma poegadele sisendavad millised kaa bakad nende issid on või olid, siis pole ime, et nooruses õpivad poisid alateadlikult vihkama või häbenema, et nad mehed on, või nassugu põlgama. Nõnda siis meheikka jõudes saavad poistest kas jõh kardid, äpud või kõige laba semad oma soo ihardajad.
Jaanus13. september 2021, 14:29
Huvitav! Kes küll on selliseid poegi sünnitanud ja sellisteks vägivaldseteks meesteks kasvatanud?! Kui elust kibestunud emmed ei oska poegadest mehelikke mehi kasvatada, siis mille üle on neil nüüd põhjust kurta?...
Jaanus13. september 2021, 14:26
Nohh! Nüüd läks ka see kommentaar ebapädevate fuctikontrollijate poolt fuktikontrolli. See ei aja enam isegi vihale, vaid tekitab kurbust meie ühiskonna degenereerunud eetikast.
Jaanus13. september 2021, 14:22
Huvitav! Kes küll on selliseid poegi sünnitanud ja sellisteks vägivaldseteks meesteks kasvatanud?! Kui elust kibestunud emmed ei oska poegadest mehelikke mehi kasvatada, siis mille üle on neil nüüd põhjust kurta? Kui elust pettunud emmed pidevalt oma poegadele sisendavad millised kaabakad nende issid on või olid, siis pole ime, et nooruses õpivad poisid alateadlikult vihkama või häbenema, et nad mehed on, või nassugu põlgama. Nõnda siis meheikka jõudes saavad poistest kas jõhkardid, äpud või pe.ded.
Andres12. september 2021, 15:52
Millal hakatakse rääkima vägivaldsetest naistest? Kes näägutavad, näägutavad, togivad, meelega konflikti otsivatest, provotseerivatest õnnetutest olevustest, kes ise eluga kuidagi hakkama ei saa, et pärast kuulutada, näe milline vastik mees. Siis on ta õnnelik ja Neitsi Maarja seisuses eluks ajaks. Vot sellised ei muutu.
vägivaldsed naised ei muutu12. september 2021, 14:51
Usas tehtud statistika järgi on iga viies sarimõrtsukas naine. Ja umbes pooled neist on mustanahalised.
xx12. september 2021, 10:49
Ei muutu ka need ülbed naised, kes mehi vägivaldseks muudavad. Mitte kunagi.
12. september 2021, 10:30
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
tere12. september 2021, 17:30
Mina olen kuulnud seda, et perevägivald on tavaliselt see, et naine norib mehe kallal niikaua kuni see murdub ja meeleheitest käed käiku laseb. Siinkohal maksab meelde tuletada ka seenelise ordenit ühele tundut naise kallal vägivallatsejale.