Blogid
2. september 2021, 16:26

Dilaila kolumn | Millal on viisakas aeg rasestuda? (3)

Sel nädalal teatas mu sõbrants, et on rase. Muidu poleks sellest midagi, aga umbes mais läks ta kauaaegsest kutist lahku. Ning kolm kuud hiljem on ta juba uue mehega ja piisavalt rase, et sellest laiemale ringile teada anda.

Mis veel hullem, nii ta eks kui ka uus kutt töötavad temaga koos samas restoranis. Millegipärast ei saa mu sõbrants aru, miks eksi sõbrad nüüd temaga üldse ei räägi ning kõik teda veidralt vaatavad ja sosistavad. Ma ei taha ette kujutadagi, kuidas eks end tunneb, nähes iga päev uut kutti tema kasvavat kõhukest paitamas. Lisaks tahab sõbrants nende ühist koera endale!

Veel rohkem solvunud on aga sõbrantsi õed. Sattusin hiljuti baaris ühega nendest lobisema.

„Kuidas ta julgeb enne mind rasedaks jääda? Ta on meist kolmest kõige noorem, ja pole isegi abielus! Ta teab ju küll, et mina ja mu abikaasa, mitte mingi suvaline kutt töö juurest, proovime juba teist aastat beebiootele jääda. Kas ta üldse teiste tunnete peale ei mõtle? No ja meie teisel õel on uues majas isegi lastetuba valmis! Temal aga pole veel kodulaenugi,“ õiendas ta, teravad ja pikad punased briljantidega kunstküüned välkumas.

Nii et kui rasedustest tehtud, tuleb teha lähedaste ja sõprade seas küsitlus, ega teie rasedus kellegi tundeid ei riiva.

Ahjaa, kui mu sõbrants eksist lahku läks, küsis too kõik talle kingitud pesu tagasi. Huvitav, mis ta sellega teeb?