Lugejakiri

Lugejakiri | Mured töökohas: keegi käib kapist teiste toitu õgimas? (6)

LISA KOMMENTAAR

5. september 2021, 20:02
Urmas4. september 2021, 08:32
Normaalne tööandja pakub tasuta lõunat. Kuna lõunapaus on tasustamata. Mis, ma pean oma sööki kaasa vedama ja seda tasustamata lõunapausi ajal soojendama ja järama! Ei aitähh! Sellistest tööandjatest käin kaarega mööda. Seda enam kui praegu on selline tööjõupuudus. Oma toit, palun kui lõunapaus on tasustatud ja kuulub tööaja sisse!
Ene Ugam4. september 2021, 00:02
Soovitaks 2 kordsest* võrkriidest kotti ilma põhjaaluse õmbluseta mille otsas on ilma väljaspoolt nähtava õmbluseta lai paela tunnel kus läbi panna kitsas vööpael mille otsad on üksteisest üle 13 cm ja 5 õmblusega piki 🎀 paela kinni õmmelda ja õmbluse koht tunnelisse tõmmata, osta väike tabalukk*, mida korralikult õlitada, sest vööpaela seotud mitut sõlme võimatu kõvsti kinni tõmmata ilma tabalukuga lukustamata, koti riideks sobib kallis aknakardina võrkriie, mida vargal peale lõhkumist halb rahas välja maksta ja see kott peab olema nii väike, et läbi lukustatud koti ei saa karpide/purkide lahti
Evv3. september 2021, 22:20
Meie mitte ka just väga vaeses asutuses oli sama jama. Pärast üht juhtumit lõime korraliku lamendi ja algatasime nö omajuurdluse. Saime tegijale jälile, kuid inimesele otse ei öelnud, sest ta oli ise selleks hetkeks infarkti äärel. Vargused aga lõppesid.
Mats3. september 2021, 21:37
Pane kõhulahtistid salati sisse.
rs3. september 2021, 21:41