Kriss Soonik esitles uut kollektsiooni

Foto: Kalev Lilleorg
Ilu ja mood
27. august 2021, 14:52

GALERII | Mänguline, kelmikas ja täis vimkasid – Kriss Soonik esitles sügistalvist pesukollektsiooni

Fotografiskas toimus mänguline moe-formance, kus esitleti Kriss Sooniku sügis-talvist kollektsiooni ja uudistootena voodipesu.

Kriss Sooniku sügis-talvine kollektsioon on üle pika aja taas fookusega aluspesul ja sobis ideaalselt lõpetama Fotografiska Tallinnas fotograaf Ellen Von Unwerthi näitust „Pühendumus! 30 aastat naiste jäädvustamist“. Huvitava faktina võib välja tuua, et Saksa fotograaf Ellen Von Unwerth on pildistanud kodumaise disaineri Kriss Sooniku ikoonilist „Susan Chic“ bodi juba 9 aastat tagasi.

Uudistootena esiteti ka Kriss Sooniku graafilise mustriga voodipesu, mis oli disainerile omaselt eksponeeritud päris voodis koos modellidega.

Mänguline, kelmikas, täis vimkasid – nii võib kokku võtta moeõhtu ja uued disainid, aga ka lõppeva fotonäituse. Kriss Sooniku uues kollektsioonis leiab nii leopardimustrit mündirohelisel taustal, südameid hallil trikotaažil kui ka süsimustade väljalõigetega loungewear’i. Märksõnadeks on mugavus, seksikus ja salapära. Nagu brändile kohane, segatakse kollektsioonis kokku pesu ja mõnusad sohvariided.