Sisuturundus
27. august 2021, 11:52

Maailma kuulsaima seksuaalterapeudi nõuannetega parema seksini

Maailma kuulsaim seksuaalterapeut Dr. Ruth Westheimer annab veel 93-aastaselt aktiivselt nõu ja me kuulame, kõrvad kikkis. Dr. Ruth põgenes 10-aastaselt Natsi-Saksamaalt holokausti eest ja võitles Araabia-Israeli sõjas Haganahi ridades snaiperina. Täna elab vitaalne terapeut New Yorgis ning on avaldanud 45 nõuandvat raamatut ning juhtinud mitmeid selleteemalisi saateid. Proual on, mida öelda ja tema teravus ei ole aastatega tuhmunud. Dr. Ruth on Musta Pantri suur inspiratsioon.

Dr. Ruthil on 93-aastaselt lihtne ja selge sõnum kõikidele paaridele. Olles läbi elanud kaks lahutust ja alles seejärel kohanud oma Hr Õiget, võtab ta kokku, et seksuaalne rahulolematus suhtes on kätte võtmise asi, aga intellektuaalne sobimatus ei pea hargielu hammasrattale vastu ja viib lahutuseni. Kui sinu partner on sinu muusa ja parim sõber, siis saab seks ajaga ainult paremaks minna.

Dr. Ruthi nõuanded sekselu parandamiseks:

See on normaalne, et üks partner ei saa piisavalt seksi või vaheldust

Mees ja naine ei ole siiamikaksikud, kes tahavad alati ühte ja seda sama. Vahel on suhtes naine see, kes tahab tihedamini seksida ja on hädas liiga harvade orgasmidega, ent teinekord on see hoopis mees. Kohanege selle tõsiasjaga! Tooge vaheldust oma magamistuppa ning vältige üksluiseid poose ja rutiini. Masturbeerimine on iga suhte normaalne osa ja sekslelud pakuvad teistmoodi orgasmide kogemusi. Kui suuseks on sinu lemmik, siis Spinjob 360ºoraalseksi stimulaator on just see, mida sa vajad.

Spinjob 360º oraalseksi stimulaator

Naisel peab vibraator olema

Naised on alati teadnud, et parim kliitorimassaaž oma mehe poolt on ringjad liigutused kliitori ümbruses. Dr. Ruthi lemmikvibraatorid on elektrihambaharja meenutavad täpsusvibratsioonidega paindlikud suristajad, mille madalad ja tugevad vibratsioonid viivad intensiivsete orgasmideni ka need naised, kellel muidu on raske orgasmini jõuda.

Rewomagic vibraator muudab selle liigutuse veelgi paremaks. Tema väike ots teeb ringjaid liigutusi kliitoril. Pane tema alumine jämedam osa vibreerima ning Rewomagic muutub võimsaks G-punkti vibraatoriks. Naised, kes on Rewomagicut proovinud, on öelnud, et see on väga teistmoodi nauding ja intensiivsem kui kõik alternatiivsed vibraatorid. Rewomagicuga on naised hõisanud, et said esimese orgasmi juba minutiga ning suisa 3 tükki 10 minuti jooksul.

Minutiga orgasmini Rewomagic Rewolution vibraatoriga

50+ mehed, seksige hommikuti!

Hommikul on testosterooni tase kõrgeim ja eakamal härral on parim võimalus kallimat võimsama erektsiooniga hullutada. Seks ei pea sinu elust kaduma lihtsalt sellepärast, et oled teatud ikka jõudnud. Hommikune seks tuleb endale harjumuseks teha ja lihtsalt üle saada õhtuste erektsioonide igatsusest.

Coolman Male potentsitablettidega võimsamad erektsioonid

Libestita teeb mees oma naisele haiget

Pärast lapse saamist ja kindlasti alates 35+ hakkab naisi kimbutama vaginaalne kuivus, mis teeb seksi valulikuks või ebamugavaks. Kvaliteetne libesti peab öökapil valmis olema nii nagu hambapasta vannitoas. 50+ naised peaksid menopausist tulenevate ebamugavuste leevendamiseks kasutama aaloe veerat sisaldavaid eriti niisutavaid libesteid.

YesforLov Orgaaniline libesti aaloe veraga

Erinevate uuringute kohaselt suurendab seksivaene elu stressi ja immuunsüsteemi nõrgenemist. Seksuaalse tervise eest hoolitsemine on igaühe enda kohustus. Orgasmid on äärmiselt tervislikud ja sekslelude toomine paarisuhtesse hoiab rutiini kaugel eemal.

Parim nõuanne väikese peenisega meestele

Kui sul on miniatuurne peenis, pöördu uroloogi poole. Muul juhul pole suurus oluline ja mees ei peaks sellega oma pead vaevama. Seksleludega saad oma naisele magamistoas vahvat vaheldust pakkuda ja ise valida, kui suur sul täna olema peab.

Peenisesuurendajaga valid ise, kui suur sul täna olema peab!

Julgege katsetada ja avastada uusi asju erootikapoe Must Panter hoolega valitud toodete hulgast. Saadame sinu tellimuse diskreetselt pakituna ilma viideteta sisule.

Vallatuid naudinguid!

Must Panter