KAHE TULE VAHEL: Jagada endise kallimaga ühiseid lapsi ning vara võib osutuda tõeliselt piinarikkaks ülesandeks. Ka vaidlused pere lemmikloomade edasise saatuse üle toovad kaasa tuliseid vaidlusi: loomi jagatakse kahe kodu vahel, peidetakse teineteise eest, viiakse varjupaika ja nende eest nõutakse isegi raha.Foto: Jane Williams / Alamy (Vidapress)
Suhted
26. august 2021, 17:01

Millisel uskumatul moel on lahku läinud paarid jaganud ühiselt võetud lemmikloomi?

SUHTE LÕPP TÕI RABAVAD NÕUDMISED: järelmaksuga kass ja kahe kodu vahet pendeldav koer (2)

Jagada endise kallimaga ühiseid lapsi ning vara võib osutuda tõeliselt piinarikkaks ülesandeks: üks tahab, teine ei taha ja kiusu pärast ei anta kummalegi. Peetakse tuliseid vaidlusi, mis nii mõnigi kord lõpevad kohtus. Mis saab lahkumineku järel aga pere lemmikloomadest? „Mind üritati kassiga tagasi manipuleerida. Et kuidas sa ikka loomakest maha jätad…“ meenutab üleöö vägivaldsest kaaslasest lahku läinud naine.

Kiiruga asjad pakkinud Mari pidi kassi esiti mehe juurde jätma, sest kolis ajutiselt pinnale, kus elas allergik. Elujärje paranedes oli tal aga kindel plaan loomake enda juurde võtta. Mari eeldas, et mehel on sellest ükskõik, sest too ei arvanud kassist kunagi midagi, veel vähem oli tema eest hoolitsenud.

Edasi lugemiseks: