Foto: Martin Ahven
Sisuturundus
24. august 2021, 14:06

KATSE | Küünelakikleebised on suurepärane alternatiiv geellakile või tavalisele küünelakile!

Mõni naine armastab, et tal oleks alati täiuslik meik näol, teine soovib, et kleit lehviks imekaunilt tuules… minu jaoks on aga esmatähtis, et küüned oleksid alati korras.

Viimased aastad käisin regulaarselt iga kuu geellaki hoolduses, kuni tuli teatav blokk ette. Kui ühelt poolt tundsin, et kulutan geellaki hooldusele liiga palju raha ja aega, siis teisalt oli mingitel perioodidel suurem vajadus liigseid kontakte vältida. Kui tööl käimist ei ole mul sajaprotsendiliselt võimalik ära jätta, siis tuli mõelda, kas mul on erinevaid iluteenuseid ikka vaja.

Aga ma ju siiski tahtsin ilusaid küüsi! Hakkasin esialgu ise neid kodus lakkima… kuid ei jäänud tulemusega rahule. Kord tuli lakk liiga kiiresti maha, siis jällegi polnud aega oodata selle kuivamist, vahepeal polnud õiget tooni, millega küüsi värvida. Korra mõtlesin ka geellaki hoolduses kasutatava UV-lambi soetamisele, kuid seegi idee jäi soiku. Mõistsin, et suure tõenäosusega ei tasu investeering ennast ära, sest viskan peagi käega.

Hiljuti avastasin ma aga hoopis huvitava lahenduse – küünelakikleebised, mida on nimetatud ka parimaks alternatiiviks küünelakile. Ma pean tunnistama, algul olin veidi kahtlev. Mu peas ringles terve hulk küsimusi – kas see jääb ikka ilus, on see tervislik, kas kleebiseid peale kanda ei ole keeruline?

Otsustasime sõbrannaga üheskoos esimese katsetuse teha. Mina soetasin Stikily kodulehe laiast valikust prantsuse maniküüri, sõbranna aga roosad küüned. Kui juba suuremaks katsetamiseks läks, siis otsustasime proovida ka varbaküünte paigaldust ning valisime rõõmsa punase tooni koos valgete täppidega.

Foto: Martin Ahven

Pakki avades oli esimene üllatus, et komplektis on 16 küünelakikleebist. Miks see nii on, saime peagi selgeks – nimelt annab suurem hulk kleepse valikuvõimaluse leida just enda küünele sobiv suurus.

Avasime Stikily kodulehe, kust meile vaatas vastu korralik juhend küünelakikleebiste paigaldamiseks. Kohe tekkis turvalisem ja julgem tunne, et saame kindlasti hakkama. Alustuseks puhastasime küüned küünelakieemaldajaga ning lükkasime küünenahad õrnalt tagasi, paigutades kleebised võimalikult küünejuure lähedale. Kasulik oli ka nõuanne, et kui kahtled suuruse valimisel, siis tasub pigem võtta väiksem kleebis. Muuseas, sõbranna (kellel on lühemad küüned kui mul) lõikas kleebised pooleks, sest teist osa saab hiljem kasutada.

Foto: Martin Ahven

Kleebiste paigaldamist alustasime väikesest sõrmest ning liikusime järjest pöidla poole. Ma ei saa eitada, et see oli mõnevõrra harjumatu ja ebamugav, eriti just esimeste küünte puhul. Üllatav oli aga see, et saime asja kiiresti käppa. Paigaldades viimastele küüntele kleepse, olime juba täitsa osavad.

Kui katsime küüne kleebisega, siis vajutasime üsna tugevalt. Niiviisi kindlustasime, et see jääks kenasti külge. Kui see oli tehtud, lõikasime väikeste kääridega võimalikult küüne lähedalt kleebise ära. Viimase sammuna oli vaja küüneots pikkade tõmmetega ära viilida.

Foto: Martin Ahven

Ma ei teagi, kas varbaküünte juurde asudes olime lihtsalt nii vilunud või ongi varbaküüsi lihtsam paigaldada? Ma arvan, et nii üht kui teist. Igal juhul saime küünekleebised varbaküüntele eriti käbedalt ning tulemus jäi vägagi lahe! Niisugused punased valgete mummudega varbad? Geellakiga oleks seda keeruline saavutada!

Kui esimesed paar tundi ei tohi käsi vees leotada ja näiteks nõusid pesta (tavaline kätepesu on lubatud), siis hiljem pole mingeid piiranguid. Võin teha kõike ning kleebised püsivad kuni 14 päeva. Soovides uued kleebised panna, tuleb küüsi lihtsalt küünelakieemaldis leotada ja need tulevad kergesti lahti. Kindlasti ei tohi kleebiseid lihtsalt maha tõmmata, sest see kahjustaks küünt.

Kohe pärast esmakordset paigaldust tegime sõbrannaga uue kleebiste tellimuse, sest põnevaid valikuid on lihtsalt nii palju ning Stikly pakub alates 25 eurost tasuta tarnet! Proovi ka sina – tutvu valikutega SIIN!

Foto: Martin Ahven