Blogid
12. august 2021, 13:44

Dilaila kolumn | Armastab, ei armasta

Kui palju su mees sind armastab? See on loomulikult täiesti mõõdetav. Kas ta on nõus sinuga poodlema tulema? Ning ei, mitte ainult pesupoodi, vaid näiteks küünelakke valima.

Kas ta tühistab koosolekud ja tuleb sulle tööle autoga järele, kui oled küüne murdnud ja pead kindlasti koju haiguslehele jääma? Kõige põhilisem on aga see, mida ta oma sõprade ja kolleegide ees on nõus tunnistama.

Sel nädalal sain kinnituse, et minu uus boss on oma uude, 25 aastat nooremasse naisesse kõrvuni armunud, kui ta teatas, et lahkub reedel pärast lõunat, sest neil on uue beebi gender reveal’i pidu. Ehk siis see põliselt ameerikalik üritus, kus lastakse õhku roosad või sinised õhupallid ja lõigatakse vastavat värvi kooki. Ta pani sellest isegi instasse pildid üles! Njaa, see naine võib teha mida iganes, mees ei lähe mitte kui kuhugi. Seejuures aasta tagasi tuletas ta pea iga päev ühele teisele uuele isale tööl meelde seda, kuidas too oli vaba päeva võtnud, sest naisel oli olnud baby shower’i pidu.

Ahjaa, kas olete kunagi tööl nabapluusi kandnud? Mu uus praktikant tuli kontorisse valgetes retuusides ja samast komplektist nabapluusis, mis nägi välja rohkem nagu spordirinnahoidja. Best B4 kuldsetel üheksakümnendatel on elus ja hingab! Ning mina? Loomulikult olen nabakas tööl käinud, patt oleks ju sellist kõhtu nagu minul teiste eest varjata! :)