Inimesed

VIIMANE INTERVJUU | RABAV ÜLESTUNNISTUS! Viivi Sõnajalg: „Kartsin, et minu unelmate loss on hüljatud ja minust saab mahajäetud naine.“ (10)

LISA KOMMENTAAR

Lihtsalt ...4. august 2021, 03:24
... kirjutan, kui miski mulle tõesti korda läheb. Hetkel läheb. Sümpaatne, et siin on ka positiivseid komme, enamasti inimesed avaldavad arvamust, a la "saite nüüd, paras", mis on masendav. Siiri ja Viivi ... on Siiri ja Viivi ... Sõnajalad. Nad on õed, naised, oma meeste abikaasad ja eelkõige Emad. Emad, kellel on palju lapsi, mõni neist on kaotatud enne elada jõudmist, mõnega on läinud nii, nagu ükski ema ei soovi ega oota ... aga me keegi, MITTE KEEGI, pole selle eest kaitstud. Selle eest, mis plaanid Isand Saatusel meiega on ... Ja selline Fööniksina Tuhast tõusmine (nagu lugeda) on Tase!
olin11. august 2021, 08:34
eile selja tõttu pool päeva EMO-s . noor mees toodi sisse, sest oli napsuga liiale läinud . minu õde suri väga noorelt sellesse. . . see ON haigus . see on väga raske haigus . kaastunne lähedastele .
Pealkirjast jääb mulje, nagu mees oleks maha tahtnud jätta3. august 2021, 14:57
Tegelikult oli asi alkoholis ja mees esitas ultimaatumi: „Oll oli see, kes mulle stoppmärgi ette pani, öeldes, et abielu sellisel kujul jätkuda ei saa."
3. august 2021, 13:01
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Suva3. august 2021, 18:56
Sõltub😏, keda teeb ja keda mitte. Mind küll ei huvita, kas on või pole seda rikkust. Jätab täitsa külmaks.
suva?4. august 2021, 07:20
Järelikult oledki juba pikemat aega külm, kui rikkus täiesti külmaks jätab. Meie ajal ei saa keegi rahata läbi. Pigem võiks öelda, et teste inimeste rahakoti sisu jätab külmaks. Igaüks elab, nagu oskab ja saab. Söögi ja maksude jaoks on raha ikkagi vaja.
ma3. august 2021, 12:55
Tegelikult väga mõistlik naine. Looduse poolt ilus, musikaalne, lasterikas -- täitsa tubli.
Epiteetidega nõus10. august 2021, 23:05
...aga kahjuks sattus kurja küüsi ja halvale teela :(. Iseloomunõrkus vms?
teine Jüri3. august 2021, 10:22
Hingevaenlane on leidnud ohvri kellega massidesse minna, et Issandat häbistada. Ärge andke talle seda võimalust! Teist oleneb palju, paluge abi 5Ms 8:65 Ja nende rahvaste hulgas ei ole sul rahu, su jalatallal ei ole puhkepaika ja Issand annab sulle seal väriseva südame, kustuvad silmad ja masendatud hinge. Srk 18:21 Alandu, enne kui jääd haigeks, kui oled pattu teinud, pöördu! Srk 38:9 Laps! Kui jääd haigeks, siis ära ole hooletu, vaid palu Issandat ja tema teeb sinu terveks. Js 62:2 Siis saavad rahvad näha su õigust ja kõik kuningad su au. Ja sulle antakse uus nimi, mille määrab Issanda suu.
Aa3. august 2021, 10:20
Kuigi pole Sõnajalgade fänn ning mõlemad õekesed on mulle alati tundunud natu totukesed ja lapsemeelsed, siis Viivi käekäigu pärast on mul tõsiselt hea meel! Märkasin juba eelmisel aastal ETVd vaadates (kui ta terevisioonis rääkimas käis), et jutt on mõistlik, tuleb südamest ja sisemist tasakaalu on. Et oleks meelekindlust seda teed jätkata!
sass3. august 2021, 10:08
Terves kehas terve vaim