Lugejakiri

Lugejakiri | Mees jäi õllest ilma ja ründas mind! Ei tahaks teda seepärast kohe maha jätta, aga haiget ka enam saada ei taha... (10)

LISA KOMMENTAAR

Urmas Popp 9. juuli 2021, 00:44
Omg8. juuli 2021, 17:22
Täiesti kindlalt hakkab selline vägivallatsemine korduma. See "ei tahaks ju veel mehest sellise asja pärast kohe loobuda" on TÄPSELT see koht, kus naised peaksid kohe jalga laskma. Täpselt see loll mõte, et äkki miski muutub, äkki see oli ainult 1 kord, rohkem äkki ei juhtu jms.. täiesti uskumatu. Palun ära ole see järjekordne loll ja pime naine, kes nii mõtlema hakkab! Meesterahva poolt see asjade loopimine ja ära marssimine on juba viide vägivaldsusele, kuidas sa aru ei saa. See on agressiivne käitumine.
Himot8. juuli 2021, 16:16
Olen ise mees ja ma pole eal mõistnud,mis värk meestel selle õllega on.Mehed surevad,kui pole õlut!Minu jaoks jälgi lõhnaga jälk jook!
Liisu8. juuli 2021, 15:15
Saan aru, et mees oli tõesti vihane. Sisemas kindlasti süüdistas ta ka naist, et oli vaja veel poes viimse hetkeni tiirutada. Aga ei hakanud seda naisele nina peale hõõruma. Ja koguski lihtsalt enda see seda pettumust ja viha. Mis muidugi ei õigusta tema käitumist. Samas ei käitunud ka naine õigesti, minnes kallistama ja lohutama. See ei ole asi, kus lohutada. Läks nii, siis läks, eti hakka maakera seetõttu tagurpidi pöörlema. Olen täheldanud, et ka laste puhul on nii, et kui haiget saavad ja liiga lohutama hakkad, siis läheb jonn veel hullemaks. Sama oli siin.
mees8. juuli 2021, 00:19
Teinekord teadku, et kui mees tahab, siis ta peab õlut saama!
blondu7. juuli 2021, 11:51
Kohe kui jalg juba laseb - jookse! Mees nägi, et sa lubasid tal niimoodi käituda, üritasid veel ise asja siluda.... muster hakkab korduma, järjest jõhkramal moel....ja mis ajast üldse on meestel lubatud asjade pildumine ja tujutsemine? See on naiste privileeg :)
neh8. juuli 2021, 09:43
Ei tea, miks peaks naistel olema privileeg end välja elada ja meestel mitte? Antud juhtumis tegi naine kõik ise valesti. Mees on ju igati tore, koristas ja puha. Kui tahtis omaette mossitada, siis naine segas vahele ja tükkis veel kallistamagi. Miks ta läheb torkima meest, kes ilmselgelt ei taha suhelda? Ja siis veel niimoodi haava peale soola riputada, et pakuks välja vahuveini joomise! See on meeste jaoks sama hea, kui keegi tahaks praadi ja selle asemel saab piimasuppi. Milline mees joob vabatahtlikult vahuveini? Ka kallale mees meelega ei läinud, tegu oli spontaanse tõrjeliigutusega.
sa tolereerisid halba käitumist ja seega see vaid saab süveneda.6. juuli 2021, 20:47
****6. juuli 2021, 18:43
Peab ikka tola olema, et õlle pärast purtsuvat ja vihast meest veel kallistama minna.
8. juuli 2021, 11:41
Peab ikka tola olema, et õllest ilma jäämise tõttu purtsuda ja vihastada.