Lugejakiri

Lugejakiri | Lemmikloom on kadunud! Miks jäetakse kass lahtisele aknale või rõdule?! (10)

LISA KOMMENTAAR

Inga9. juuli 2021, 06:14
Üritasin ka rihmaga välja jalutama minna, pargi vaiksemas osas. Toas eelnevalt harjutatud. Nii kui välja saime, rebis kass lahti rihma otsast ja nüüd otsi teda linnas 4ndat nädalat juba...
Loomaomanik6. juuli 2021, 18:02
Hulkuvaid kasse on tänapäeval õnneks vähe. Ei tea, kas artikli autor on ise ka kassi omanik... On ta ka kord püüdnud kassi järele joosta, kes on otsustanud vabadust maitseta? Kass, keda loodus kutsub saab kahjuks kodust teine kord plehku panna... Tegelikult on olemas palju tähtsamad teemad, kui selline mõttetu sopaloopimine. Mingit massilist kasside kodust põgenemist ju pole... Ka koerad tõmbavad ennast rihmast lahti või kaevavad end aiast välja.. Tegu on loomadega- pealegi kaovad ka lapsed mõnikord ära ja kukuvad aknast välja... Täiskasvanud lähevad ka kaotsi. Väike mõttekoht!!!
Elle 5. juuli 2021, 21:41
Kur.adi artikli autor ei tea asjast midagi. Et kassi jaoks oli renditud eraldi tuba 25 eur paev.. sest sanatooriumis ei ole lubatud loomi pidada.. oli ventilaator. Toidud ja joogid. Ja akna peal oli vork, mis ei pidanid vastu ja kuumust oli 30 kraadi.. Vaadake palju loomi visatakse ara niisama ilma pohjuseta.. miks selle parast ei tehta artikleid. Omanik nadal aega otsis ja lopuks leidis ja maksis veel tasu. Ma ei tea kes seda pas.ka kirjutas aga vaadaku ennem enda peale.
Kass Sassu 25. juuli 2021, 13:01
Õnneks on kass nägija ja muid tüsistusi pole. Pool aastat istus vagusi toas, kuid siis hakkas jälle ootama mimenti, millal välja lipsata. Ühesõnaga-ma ei pea ennast halvaks loomaomanikuks. Lihtsalt kassid on vabad hinged. Aastasadu on nad vabalt ringi kõndinud. Viimane piil sajandit on neid korterites kinni hoitud. Tegelikult on inimene oma autodega ja muidu linnastumisega neile ohtlikud. Palun ära ole kassiomaniku peale tige, et kass ei oska sõna kuulata. See on suurepärane, kui palju kasse on tänu FB koju tagasi jõudnud. Ole parem kuri inimlooma peale, kes loodust hävitab.
Kass Sassu5. juuli 2021, 12:53
Ka minu kass on oma üheksa eluaasta jooksul miymeid kordi välja lipsanud. Tee, mis tahad, kassil instinktid nii arenenud, et mingi aeg pääseb ikka jooksu. Teed ukse lahti, kass vilksti väljas. Ja ta teab täpselt momenti, millal seda teha... Pesukorv või poekotid käes ja kass väljas. Olen ise koos perega kilomeetreid maha kõndinud kassi otsides, selleks et avastada ta maja eest auto alt. Või oodanud järgmise päeva hommikuni, mil ta ise laekub. Aasta tagasi sai ta autolt löögi ning viibis kolm päeva loomade kiirabis, kus ei antud eriti elulootust ning hiljem arvati, et jääb pimedaks.
Kristi5. juuli 2021, 17:53
Minu kass jalutab rihma otsas õues ja nii me käime iga päev 8 aastat. Teine kass isegi ei taha õue. Aga akendel on võrgud ees.aknad lahti ja kassid turvaliselt kodus.
Kai5. juuli 2021, 11:45
Olen igati kirjutajaga nõus. Iga loomaomanik peab oma loomale tagama ohutuse. Kassid kukuvad jah aknast alla, eriti kui õues on midagi köitvat, mõni lind lendab, kuskil on teine kass jne. Loom keskendub muule teda huvitavale tegevusele ja kulubki.
Kass 5. juuli 2021, 11:46
Ei tohi kassidest ka kirjutada,5. juuli 2021, 11:42
saadeti tsenseerimisele???????
Papa.5. juuli 2021, 11:22