Foto: Pexels
Ilu ja mood
11. juuli 2021, 11:00

Too suvesse särtsu põneva maniküüriga!

Naistelehe ilu- ja moeuudised tutvustavad mõnusaid avokaadoampse nahale ja põnevaid küünekleepse.

Uus

Avokaadoamps nahale

Foto: tootja

Kui supertoit avokaado pole sinu maitse, võid nüüd sellele uue võimaluse anda The Body Shopi värske kehahooldusega. Proovi alustuseks dušikreemi, mille piimjas vaht jätab naha pehmeks ja superniisutatuks. Järgneb kreemjas kehavõi, mis toidab nahka lausa 96 tunni vältel. Või proovi hoopis põnevat rikkalikku siidist kreemõli, mille helde kogus aitab leevendada kuivuse tunnuseid ja niisutab nahka kuni 72 tundi. Ära unusta ka käsi. Mittekleepuv palsam imendub kibekiirelt, niisutab, silub ning pehmendab kuivi käsi, küüsi ja küünenahku. Toodete hinnad jäävad vahemikku 6.90–19.50.

Ohhoo!

Disainimuuseum kutsub ka suvel õppima

Foto: korraldaja

Otsid ideid asjalikuks sünnipäevaks või vaheldusrikast harivat kogunemist töökaaslastega? Unikaalset õpikeskkonda pakkuv Eesti tarbekunsti- ja disainimuuseum ootab töötubadest osa saama igas vanuses huvilisi, keda paelub tarbekunst ja disain. Lähene loominguliselt Anu Samarüütli juhendamisel T-särke printides, moeillustratsioone luues või põnevas needipitsi tehnikas seinavaipa meisterdades. Täiskasvanutele mõeldud töötube saad tellida just endale sobival ajal, võimalustest loe lähemalt veebilehelt Etdm.ee/haridus või võta ühendust aadressil [email protected].

Nipp

Küünekleepsudega on maniküür 14 päeva hooletu

Foto: tootja

Heranailsi küünelakikleebistega saad geellaki ja mustriga kaunistatud küünte efekti kõigest 15–20 minutiga. Tavalisest küünelakist valmistatud kleebiseid on lihtne paigaldada ning mustri- ja värvivalik on lõputu. Üks leht maksab lehel Heranails.ee 7.90.

Tee nii:

  • Puhasta küüneplaat.

  • Mõõda sobiva suurusega kleebis. Kui kahtled kahe suuruse vahel, vali väiksem.

  • Eemalda kaitsekile ja seejärel kleebis aluselt.

  • Aseta kleebis küünele ja vajuta tugevalt, et katta kogu küünepind.

  • Viili ülejäänud kleebis pikkade, samas suunas tõmmetega.

  • Soovi korral laki küüned läbipaistva pealislakiga.