Tegus ja ettevõtlik: Shalini Mody on naistele mõeldud liikumisprogrammi GraceFit looja. Programmi fookuses on treening, tervislik toitumine ja mõnus kogukond. „Näen, kuidas koostegutsemisest võib saada vastuseid, lohutust, rõõmu, leida oma jõu ja tugevuse. Samas pole midagi häbiväärset ka liikumisest saadud heas bikiinivormis,“ räägib ta oma tegemistest, mis on pannud teda ka sügavamatele teemadele mõtlema.

Foto: Erki Pärnaku
Inimesed
1. juuli 2021, 17:54

Treener Shalini Mody: „Naiste jaoks on nende kuutsükkel justkui suunakaart, kuidas mingeid asju mõtestada ja lihtsamalt elada.“

Treener, naistele suunatud liikumise ja enese eest hoolitsemise programmi GraceFit looja Shalini Mody tõdeb, et enne praegust aega, mil ta targasti oma keha kuulab, on tal elus olnud pikki perioode, kus kõik on pidanud olema perfektne suhtes, tööl ja kodu eest hoolitsedes, olles ise õnnetu. Oma kogemusest lähtudes õpetab ta nüüd naisi teisiti tegema.

„Proovisin lapsena õppida ainult viitele ja ka noore täiskasvanuna mahtuda täiuslikkuse võrrandisse,“ tunnistab Shalini (33). „Jooksin perfektsionismi tõttu kogu aeg kokku ja ma polnud õnnelik. Pidev rahmeldamine ja perfektsionism kadusid viis aastat tagasi, kui mõistsin, et peaksin elama oma südame järgi,“ räägib ta tänulikuna silmade särades.

Edasi lugemiseks: