Foto: Pexels
Ilu ja mood
6. juuli 2021, 09:00

Kuidas taltsutada linast?

Naistelehe värsked ilu- ja moeuudised on sinu ees!

UUS

Lihtne ja isikupärane

Invisibobble

Foto: tootja

Invisibobble’i juukseaksessuaaride suvekollektsioon toob endaga pastelsed toonid, isikupärase disaini ja uuenduslikud tooted lihtsaks, kuid eriliseks frisuuriks. Kindlasti pälvid ohtralt kiidusõnu tänu põnevatele soengulahendustele, mis samal ajal ei kahjusta juukseid. Mängulisust ja suvist hõngu aitab lisada Ladina-Ameerika kultuurist inspiratsiooni saanud uus kollektsioon Flores & Bloom, mille märksõnad on värvilised toonid, pom-pom’id ja punutised. Tooteid müüakse laialdaselt ilukaubamajades ja veebipoodides. Hinnavahemik 5.95–15.59.

OHHOO!

Lihtne raseerimiskoolitus

Suhkrupasta

Foto: tootja

Karvade eemaldamine suhkrupastaga on iidne meetod ja teadaolevalt veendus esimesena selle iluprotseduuri tõhususes Egiptuse Cleopatra. Kuna suhkrupasta ei sisalda vaiku ja haarab koos karvaga kaasa ainult sarvestunud kihi, on see meetod tavalisest vahatamisest vähem valus. Nahk jääb siidine, sile tulemus püsib 3–6 nädalat ja tagasi kasvavad karvad on pehmemad. Karvakeste õigeks eemaldamiseks on aga vaja teada paari väikest nippi, mida Tradehouse’i asjatundjad koolitusel õpetavad ja praktiliselt teostavad. Koolitused toimuvad juulis Tartus ja Tallinnas, hind 89.00. Vaata lisaks: Tradehouse.ee

NIPP

Kuidas taltsutada linast?

Suverõivaste üks soositumaid kangaid on ihusõbralik, õhku läbi laskev linane. Et materjali ilu kestaks, pead selle eest õigesti hoolt kandma.

Foto: H&M
  • Linaseid riideesemeid võid käsitsi küürida, kuid pesta ka pesumasinas õrna programmi peal kuni 60kraadise veega.

  • Kui riie on kirju või värviline, olgu vesi jahedam, muidu võivad toonid tuhmuda.

  • Vali õrn pesuvahend. Kindel on toode, mis sobib näiteks lasterõivaste pesemiseks.

  • Pööra riided pesemisel pahupidi, nii ei jää murdekohtadele kulumisjälgi.

  • Ära pese koos teksapükste või froteerätikutega, sest need suruvad kanga liialt kortsu.

  • Käsitsi pestes ära riiet vääna, see teeb kiule kahju.