Jennifer Aniston

Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
28. juuni 2021, 14:00

VÕTA EESKUJU! Neli tegevust, mis kuuluvad Jennifer Anistoni hommikurutiini juurde

52aastane näitleja Jennifer Aniston näeb välja sama hea kui mitukümmend aastat tagasi. Üheks põhjuseks on kindlasti tema minimalistlik, kuid efektiivne hommikurutiin, kuhu kuuluvad neli põhilist tegevust.

1. Ta mediteerib ja kirjutab

„Mediteerimine on ilmselge. Samuti kirjutan ma üles oma mõtteid. Kui ma seda mingil põhjusel teha ei saa, on mu tuju kohe halvem,“ räägib ta. Ka uurimustest on selgunud, et hommiku teadlikuma alustamisega kaasneb parem päev kui siis, kui pärast silmade avamist kohe sotsiaalmeediasse sukelduda.

2. Ta muudab kohvi kasulikumaks

Aniston lisab oma hommikukohvi sisse kollageeni, mille kasulikkus on juba loodetavasti kõigile teada. „See on justkui omamoodi rituaal: kohv ja mediteerimine või mediteerimine ja kohv – järjekord oleneb päevast,“ selgitab ta.

3. Ta jalutab koertega

Näitlejal on kolm koera – Clyde, Sophie ja Lord Chesterfield – mistõttu on tema üks hommikusi kohustusi ka nendega jalutamine.

4. Ta ei vaata tund aega ühtegi ekraani

Me kõik võiksime esimese tunni või paar veeta hommikul nii, et ei haaraks telefoni, tahvelarvuti või, veel hullem, sülearvuti järele. Seda on küll lihtsam öelda kui teha, aga see on komme, millest Aniston rangelt kinni peab. 

„Ei mingeid telefone, e-maile, sõnumeid ega sotsiaalmeediat. Ma ei tegele nende asjadega vähemalt tund või poolteist pärast ärkamist,“ kinnitab näitleja. „Soovitan väga seda vähemalt nädala proovida, see teeb imesid.“