Eneseareng

NAISTELEHE PSÜHHOLOOGIATEEMALINE PODCAST IGAL TEISIPÄEVAL

„MÕTTEKOHT“ | Ühe ärevuse lugu: „Äkki polnud enam õhku, hing jäi kinni ja mul oli tunne, et suren.“ (6)

LISA KOMMENTAAR

see on adrekas23. juuni 2021, 10:03
ei sa sure,liiga pinnapealsed oleete
Mina kaldun23. juuni 2021, 08:03
pooldama toda Iksi! Ongi tänapäeval nii, et isegi kui kauem kui 2 sekundit otsa vaatad, juba minestab ja peab vaatajat ahistajaks. Jagage ise oma puudujääke! Aga pidage meeles, et looduses kokkuleppe menetlusi ei ole. Oled tugev, lööd elus läbi, oled nõrk, pead leppima kaotustega!
Y22. juuni 2021, 19:28
Ei maksa lahmida asjast, millest midagi ei tea. See pole mingi tühine asi ja see ei vaja rumalate inimeste kommentaare. Keegi ei kanna kedagi kätel ja inimesed pole sugugi hälbinud. Mida üks lahmija ei jaksa? Kui pole ise sellest tõsisest haigusest osa saanud, ole õnnelik ja ära sõimle.
Iks22. juuni 2021, 19:46
No sinu kommentaar ongi ehe näide sellest rinnaga nõudmisest, millest mina oma kommentaaris räägin. Jah olen kokku puutunud ja palju ja tean mida need häired tähendavad. Lisaks tean, ma sa need tähendavad kõrvalseisjale nii koolis, tööl kui ka pereringis. Ma ei lahmi vaid olen väsinud nende häiretega inimeste kohustuste üle võitmisest, nende töö ära tegemisest jne. See on ka probleem, millest kahjuks keegi ei räägi ja sinusuguste meelest räakida ei tohiks. Ja enne kui lahmima hakkas vaata sõnaraamatust järgi , mida hälbiv tähendab. See ei ole sõimusõna.
Naine23. juuni 2021, 07:32
Tean abi mida ise sain
Iks22. juuni 2021, 18:55
Teate, ma olen nii tüdinenud selle uue lumehelbekeste põlvkonna paanika ja ärevushäiretest, depressioonist, eneselõikumistest jne. See oleks kõik tänapäeval justkui uhkuse asi ja need kellel neid häireid ei ole peavad neid hälbinuid poputama, ümmardama, alati mõistma ja kätel kandma. Enam ei jaksa ausõna. Tegelikult tuleb ka neil õppida endaga hakkama saama ükskõik, kui karmid need õppetunnid ka poleks ja neil ei ole õigust oma häirete põhjendusel oma koormat teistele kaela laduda..ei tool, koolis ega kodus.