Saun.

Foto: OLIVIER MORIN/AFP/Scanpix
Lugejakiri
28. juuni 2021, 11:19

Lugejakiri | Võõras naine tahtis saunas mu selga pesta (11)

Avalikus saunas käinud naist üllatas ootamatu pakkumine, kui võõras inimene ta selga tahtis pesta.

„Olin mõnusa trenni lõpetanud ja suundusin pesema. Lasin veega end üle ja tahtsin saunas natuke mõnuleda. Õnneks oli inimesi vähe ja kavatsesin kohe pikemalt olukorda enda kasuks pöörata. Enamus inimesi lahkus pärast pesu, aga üks naine järgnes mulle peagi sauna. Mitte, et selles oleks midagi kummalist olnud, sest inimesed ju ikka käivad saunas. Loogiline, et ma pole ainuke,” meenutab Madli.

Natuke vaikuses saunas istutud, kui võõras naine Madliga vestlema hakkas.

„Rääkisime trennist ja koroonast, aga ka varasematest kogemustest treenerite, trennide ja spordiklubidega. Täiesti tavaline jutt ja ei midagi erilist. Mingi hetk viis koroona meid ka teiste teemadeni ja nentisime mõlemad, et kadunud trenniaasta annab senini tunda. Ütlesin, et tundsin saunast ja dušist puudust, sest kodus mul väike vannituba, kus erilist mõnulemist ja vee laristamist ei toimu. Ja kuidagi huumorit kasutades mainisin, et trennis tüütu see, et selga ei saa ise küürida. Ta nentis kah, et tema kah sellega hädas, misjärel tegi ootamatu pakkumise. Et võime ju üksteist abistada ja pärast seljad puhtaks pesta. Ma nalja jagan küll, aga siis jäin korra sõnatuks. Tekkis kummaline vaikus, mis häiris veelgi enam. Üritasin ameerikalikult keep smiling olla ja nalja teha, et igal inimesel peaks trennis olema oma pesukaaslane. Hetk hiljem tundsin, et panin selle naljaga küll ämbrisse. Ja järgmisena ta juba pakkus, et mis me siin saunas enam, et lähme ja küürime end siis puhtaks,” kirjutab Madli, et kangestus lavale, kui võõras kaaslanna juba pesuruumi suunas minema hakkas.

„Kaua ma seal laval passida kah enam ei saanud ja nii ma talle kummalise tundega järgnesin. Ta oli pea juba endal ära pesnud ja põgeneda polnud mul kuhugi. Asusin vaikselt küürima, kui uus „sõbratar„ taas pakkus, et kas vajan abi. Ütlesin, et ehk teinekord, sest päevitamisest selg veel väheke tundlik. Õnneks oli ikka mingi jume peal ja päris ei pidanud valetama. Aga kummaline oli ikka. Vaevalt ta vaatas, aga tunne oli küll, et keegi jälgis igat mu liigutust pesemisel. Rõivistus kohtusime taas ja tema sai enne mind riide ja minema. Lehvitas ja naeratas, et küll kohtume veel. Eks ma ise olin ka suhtlusele liiga avatud hoiakuga, aga see on esimene kord, kui keegi võõras mu selga on tahtnud küürima tulla,“ on Madlil endiselt kahetised tunded, mis selle pakkumise taga olla võis.

„Kena naine oli, aga ega niisama saa öelda, kas talle meeldivadki naised või niisama lõõpis minuga. Mehele rääkides pakkus too kodus, et ma järgmine kord saadaks selle saunalise meeste rõivistusse, et küll keegi seal abi vajab. Nojah- see on ka tema huumor nüüd asjale. Eks ole näha, kas kohtume veel ja kujuneb imelikuks või mitte.”