Õhtusöök.

Foto: Marianne Loorents
Lugejakiri
22. juuni 2021, 11:12

Lugejakiri | Vibraator rikkus õhtusöögi! (1)

Perekondliku õhtusöögi katkestas ootamatu surin, mis kostis kummuti poolt. Ebameeldivaks üllatuseks osutus see, et heli põhjustas tööle hakanud vibraator.

„Olime vanemad ja minu venna kutsunud meile sööma. Grillisime väljas liha ära ja suundusime tuppa sööma, sest sees oli palju jahedam. Esimesed olid söömise lõpetanud ja käis juba selline mõnus vestlus, kui järsku katkestas selle kummaline surin,” kirjutab Liisa.

„Surin oli piisavalt kõva, et kõigi tähelepanu köita. Elama puumajas, mistõttu esiti mul isa kohe arvas, et naabrid teevad remonti. Imestas veel, et sellise kuumaga keegi jaksab. Aga surin tuli täpselt meie kõrvalt, kus naabreid ei ole, vaid on meil köök. Mind ennast pani ka see heli imestama, sest ei leidnud ühtegi sobivat põhjendust sellele. Surin jätkus ja ma otsustasin kummutit kontrollida. Meil on seal sees nõud ja ka mõned väiksemad kodumasinad. Näiteks mikser ja blender. Aga pole ju võimalik, et nad ilma elektrita tööle hakkaks,” Liisa sõnul olid selleks ajaks kõigil huvi juba meeletult tõusnud.

„Esimese ukse tagant ei leidnud ma kummutist midagi. Mees tuli samuti appi ja avas sahtlisse, misjärel heli kohe valjemaks läks. Ja siis lõi mul pildi selgeks. Mulle meenus, et olin enda vibraatori mingi päev kiiruga sahtlisse visanud. Ma ei jõudnud enam mehele midagi öelda, kui ta mu käteräti sees oleva abilise välja võttis ja kõigi ees lahti harutas. Tragikoomiline oli tema hüüatus: „Sain kurjami kätte!“

Tundsin, kuidas ma näost punaseks läksin. Vend ei suutnud olla ja naeris kõrval häälekalt. Mees häda taibates üritas nalja visata ja lubas tööriista remonti viia. Mul pole elus niivõrd piinlik olnud. Vanemad jäid meil päris vaikseks, kuni mees köögist koogiga tuli ja seda väga aktiivselt pakkuma hakkas. Vennale andsin märku, et ta lobasuuna ühtegi kommentaari sel teemal teeks. Eluline, aga piinlik moment. Vaevalt vanemad seda minuga teemaks võtavad, aga ise ma seda unustada ei suuda,“ meenutab naine temaga juhtunud äpardust.

„Kusjuures see kõik kordus. Õhtul oli surin tagasi ja mees juba teadis, mida otsida. Võtsin seekord patarei välja, sest ju kuumus ajas vibraatori hulluks. Õppetund eluks jälle käes,” arvab Liisa.