Kohtamine.

Foto: Kalev Lilleorg
Lugejakiri
15. juuni 2021, 12:04

Lugejakiri | Suhet otsinud naine: mind tüütasid 16aastased kutid, kes tahtsid ainult teadagi mida! (4)

Ligi kaks aastat vallaline naine asus sel kevadel Tinderis ja sotsiaalmeedias uusi meestuttavaid otsima, aga on saadud kogemuste üle üllatunud. Nimelt tüütavad teda nüüd noored kutid, kes otsivad endast vanemaid naisi ega lepi eitava vastusega.

„Tegin konto, et enda eakaaslasi leida. Kui ausalt ütlen, siis huvist tegin, aga südames lootsin, et tuleb mõni tõsisem mees mu ellu. Loomulikult tuli kõike muud kui seda,” kirjutab 25aastane Kersti.

Neiule hakkasid kirjutama temast nooremad kutid, kes kõik ei otsinud sugugi suhet, vaid pigem kogemusi. „Õõvastav on meenutada, aga sain suisa 16–18aastastelt kirju, et nad tahaksid minuga proovida. Teadagi siis, mida! Ja täitsa otse küsisid ja selgitasid, et tahavad vanema naisega. Ma rõhutan siinkohal seda sõna vanem naine. Võibolla mõne 16aastase jaoks ongi 25aastane juba keskealine. Vist. Aga kõige tüütum selle juures oli, et minu viisakast keeldumisest ei olnud kasu. Nagu tüütud parmud, kes tahavad su verd imeda ja rahule ei jäta. Kirjutasid ja tahtsid muudkui kohtuda. No oli ka neid, kes endast pilte saatsid. Õnneks kõigil ei vajunud kaamera pilti tehes põlvedeni... Eksis neidki mulle kirjutajate sekka. Ja kui ma ainult üheöösuhet oleks tahtnud, siis poleks üldse paha variant olnud. Aga ma ise läksin ju sooviga ikkagi midagi enamat arendada. Kummaline viis on neil eriti noortel suheldes – üritavad tunduda vanemad. Samas ise tunnistavad, et neil kogemusi üldse ei ole ja tahaks just kogenud naisega alustada,” selgitab Kersti esimest teda tabanud üllatust.

Tulemata ei jäänud ka teine äärmus. „Teine grupp, kellest proovisin hoiduda, olid sellised keskealised, kes eluga kriisis või kel kodus jääb midagi puudu. Ikka sattus mulle 40–50aastaseid mehi, kes ajasid ka hirmu peale. Nende pagas ajas vist kogemustest juba üle ääre. Mõned rääkisid ausalt, et otsivad kõrvalsuhet, teised ei teadnud ise kah, mida nad otsivad. Aga kõik oli kinni ainult seksis. No selleks ei pea minu arust üldse mingit kontot tegema ega portaali kasutama. See muutus väsitavaks, kui õhtust õhtusse tiirles jutt ainult seksi ümber. Lõpuks jõudsin kohtamisele kahe mehega, kes olid küll toredad, aga see miski oli puudu. Ja nüüd loodan lihtsalt, et äkki suvel juhtun mõnda toredasse seltskonda, kus mõni mees mulle huvi võiks pakkuda. Kontod ja kõik lehed praegu panin enda jaoks kinni, sest lihtsalt ei jaksa. Lapseohtu noormehed ei jäta ju nii lihtsalt jonni,“ kurdab Kersti.