Blogid
11. juuni 2021, 10:43

Dilaila kolumn | Öised sumosessioonid

Mul on sõbrantse, kes ütlevad, et nende jaoks on lastega mehega deitimine täielik no-no. Minu arvates on üksikisad vägagi nunnud.

Mu sõbrants Kaia otsustas ka selle üksikisade värgi ära proovida. Täna hommikul tuli ta minu poole, silmaalused tumedad, nagu oleks ta terve nädala järjest pidu pannud. „Ärkasin üles hommikul kell viis, käsi näos! Terve öö jooksul magasin ehk 45 minutit!“ teatas ta alustuseks.

Mis siis juhtunud oli? Sõbrants oli läinud kuti poole seksikat nädalavahetust veetma. Nad on juba umbes pool aastat koos olnud, ent siiani on enamik nende deite toimunud umbes kell 11 hommikul, kui väike printsess on koolis. Loomulikult oli mu sõbrants siis eriliseks sündmuseks välja otsinud parima pesu ja muu.

Keset nädalavahetust oli aga kuti eks otsustanud lapse tema juurde tuua. Olgu siis nii. Sõbrants oli kell kaks öösel mehele parajasti topless-massaaži teinud, kui väike kuju oli äkki magamistoa ukse avanud ja enda voodisse võtmist nõudnud. Nii oligi sõbrants veetnud ülejäänud öö voodis seksikates stringides, laps tema ja peika vahel. Ning sarnaselt oli möödunud ka järgmine öö.

Ning kui siis lapse ema, kes on muide väga kuum ukraina tantsija naturaalsete DD-rindadega, oli otsustanud lapsele järele tulla, oli too teatanud: „Kas tead, issi ja ta sõbranna on hakanud sumoga tegelema! Nägin neid laupäeva õhtul treenimas!“

Kaia on nüüd terve hommiku oma kõhtu vaadanud ja mõtisklenud, miks laps just sumole viitas.

Ahjaa, aga üksikisaga saad kaasa lapsed, kellega teise inimese üheksa kuud kõhus kandmise vaevad on juba keegi ära kannatanud, nii et boonuseid tuleb hoolikalt kaaluda!