Kollaaž

Foto: 4x Unsplash
Ilu ja mood
25. juuni 2021, 15:34

UNUSTA LILLELINE KLEIT JA PLÄTUD! Vastuoluline iluguru õpetab, mida suvel kanda, et mitte labane välja näha (3)

Elegantsusekspert Anna Bey, kes on Youtube'is kuulsust kogunud videotega „Kuidas jääda tülitsedes viisakaks“ või „Kuidas seksida nagu elegantne naine“ on välja toonud kümme riideeset, mida elegantsed naised tema arvates kindlasti sel suvel kandma ei peaks.

1. Mom jeans'i stiilis lühikesed püksid

Foto: Unsplash

Naine, kes soovib enda riietusega näidata, et ta on elegantne, peaks kindlasti hoiduma Mom jeans'i tüüpi lühikestest pükstest. Anna ütleb, et niisugused püksid muudavad riietuse liiga tavaliseks. Bey sõnul on lühikeste pükste probleemiks ka nende kõrge vöökoht, mille tõttu tõuseb kõik justkui üles, mis võib tekitada tunde, nagu naine oleks rase või kannaks mähet.

2. Kõrge värvliga pael-bikiinipüksid

Foto: Unsplash

Praegu väga populaarne bikiinilõige on elegantsuseksperdi arvates äärmiselt kole ja labane ning rõhutab liialt kubemepiirkonda, mis võib jätta mulje, nagu naisel oleks bikiinide all ka hügieeniside.

3. Kummist rannaplätud

Foto: Unsplash

Kuigi plätud võivad olla igapäevaste asjade ajamisel väga mugavateks jalanõudeks, toob Anna välja, et need on peamiselt mõeldud ikkagi randa minemiseks ning rannaplätud linnatänaval võivad jätta väga igava ja keskpärase mulje, mida elegantne naine kindlasti olema ei peaks. Ta lisab, et vältida tuleks ka platvorm-plätusid ja sandaale, kuna need ei pruugi vastassoo jaoks atraktiivsed olla.

4. Lühike pükskostüüm

Elegantsusekspert sõnab, et pükskostüüme on kogu suve jooksul alati hästi palju nähtud, mistõttu on need liiga tavalised, üldse mitte naiselikud ning lihtsalt odava välimusega. Kuna suvised pükskostüümid on tavaliselt ka lühemad, siis rõhutavad need alatihti ka rohkem keha, kui ekspert õigeks peab.

5. Smocked-stiilis riideesemed

Bey arvab, et niisugune nailonkangas on väga odava välimusega, mis ei ole kohe kindlasti elegantne. Samuti näeb see välja äärmiselt lapselik ja täiskasvanud naise jaoks üldse mitte sobilik.

6. Väiksed lillemustrid

Oma populaarsuse tõttu teevad väiksed lillemustrid naise odavaks selle asemel, et teda ilusamaks ja elegantsemaks muuta. Kui on soov ikkagi lillemustriga riideesemeid kanda, soovitab Anna elegantse väljanägemise saamiseks valida rõivad, mis pole puuvillased ja millel on suuremad lilled.

7. Rattapüksid

Parasjagu moes olevad rattapüksid või lühikesed retuusid ei ole ilusad ei naiste ega ka meeste jalas. Anna jaoks on rattapüksid sobilikud ainult trenni tegemisel, aga mitte igapäevase riietusena, sest need on lihtsalt liiga paljastavad.

8. Pikk maikasärk

Pikad maikasärgid on samuti liiga tavalised ja igavad ega too kõige paremini välja ka naise keha. Elegantsusekspert lisab, et ta kannaks niisugust särki vaid sporti tehes, kuid mitte kunagi kuhugi välja minnes.

9. Suured tuunikad

Anna ütleb, et odavaid ja ülisuuri tuunikaid näeb sageli keskealiste ja pluss-suurusega naiste seljas, kuid tegelikult sobib see ese ainult rannas kandmiseks. Ta toob ka välja, et pluss-suuruses naised peaksid kandma just kehakurve näitavaid rõivaid, sest liiga suured riided teevad naise veel suuremaks.

10. T-särk

Bey soovitab T-särkide kandmise täiesti ära lõpetada, sest need on liiga igavad ja tavalised ning neid ei saa kindlasti elegantseteks pidada.

Hea lugeja, mida sina Anna soovitustest arvad? Jaga enda arvamusi kommentaariumis!