Rahel Lovéni sall

Foto: tootja
Ilu ja mood
15. juuni 2021, 09:00

Aasalt kotile: anna aksessuaarile uus välimus!

UUS

COS avas Eestis esimese kaupluse

COSi kauplus Tallinnas

Foto: COS

Rotermanni kvartal võib rõõmustada, sest just seal, 20. sajandil tegutsenud renoveeritud leivakombinaadis, seadis end sisse Londonist pärit moebränd COS. Bränd on tuntud kollektsioonidega, mis seovad uuenduslikku disaini püsiva stiiliga ja pakuvad tarbijale hooajatuid esemeid. Kevad-suvi 2021 kollektsioon on inspireeritud aastaaegade uuenemisest ja brändi optimismist tuleviku suhtes. Rõivaste mugavalt istuvad siluetid on disainitud kodus olemiseks, randa minekuks või jalutuskäiguks südalinnas. COS on pühendunud kvaliteetsete materjalide kasutamisele, mis oleksid samal ajal ka jätkusuutlikud ning piiraks rõivatööstuse mõju planeedile.

OHHOO

Plastpudelitest saavad haldjalikud sallid

Sel korral teeme kummarduse Eesti naisettevõtjale Rahel Lovénile, kes on asunud ümbertöödeldud plastist valmistama … salle!

Rahel Lovéni sall

Foto: tootja

„Ilmselt ei tule kellelegi üllatusena, et kiirmoe, iganädalaste uute kollektsioonide loomine ja mõneti arutu tarbimine jätab meie keskkonnale valusa jälje. Meie missioon on kasutada juba olemasolevat materjali loomaks sellest midagi ilusat,“ selgitab Rahel ja lisab et tema missioon ongi panna naisi laiemalt kandma ümbertöödeldud materjalist tooteid. Näiteks ühe tema käsitöösalli tootmiseks kulub neli plastpudelit.

Rahel Lovéni sall

Foto: tootja

Sallide hind algab 59 eurost ja need on saadaval veebipoes Lovendesign.eu, LEVI kaupluses, Teele käsitöö-ja disainipoes ja Tallinna kaubamajas.

NIPP

Aasalt kotile

Lilleõied on kui väikesed võlurid, mis muudavad kõik ilmekamaks. Anna vanale kotile lihtsa vaevaga uus ja suvevääriline välimus!

Leia kott, mida ei ole kahju tuunida. Kui kapis pole, kiika taaskasutusse.

Foto: Kalev Lilleorg

Lippa läbi kangapoest. Kangast lilli leiab nii pitsiriiulilt kui ka dekoreerimiseks mõeldud pudi-padi osakonnast.

Foto: Kalev Lilleorg

Lõika lilled endale meeldiva suuruse ja kujuga, säti kotile ning õmble või liimi superliimiga kinni.

Foto: Kalev Lilleorg