Foto: Stanislav Moškov
Ilu ja mood
10. juuni 2021, 18:00

HOOAEG ON KÄES! Millist kleiti suvistel pidudel eelistada?

Kleidihooaeg on ametlikult avatud ja sündmusi selleks ridamisi ootamas. Lõpetamised, juubelid, pulmapeod. Ära aga rahakotti asjata tühjenda, sest uue iluduse leiab ka ütlemata hea hinnaga.

Haruldane toon

Sügavpruun šokolaaditoon on väga harv leid. Aga kui kaunis on see päikesevalguses! Sobib hästi asendama klassikalist musta, mis suvekuudeks kappi seisma jääma kipub.

Pärast pidu: Kombineed meenutavat kleidilõiget saab lihtsasti argisemaks muuta. Kanna all näiteks valget T-särki.

zara.com 39.95

Foto: tootja

Diivale kohane

Dramaatiline sisenemine on täpselt sinu teema? Aga palun! Voogavast kangast kaftan-kleidi roheline print mõjub kui sõõm värsket õhku. Seda suudavad välja kanda küll vaid kõige suuremad daamid.

Pärast pidu: Mõni kleit võibki jääda vaid pidude staariks. Nagu see siin.

hm.com 69.99

Foto: tootja

Asendamatu särkkleit

Mõneti lihtne valik, sest silmatorkav värvide möll ei oota enda kõrvale ühtegi olulist aksessuaari. Kleit lepib nii madalate kui ka kõrgete kontsadega, valik sõltub sinust endast.

Pärast pidu: Särkkleit on ju tegelikult kõige mitmekülgsem riie üldse. Pane alla teksad ja maika, kanna kleiti avatud hõlmadega. Imeline muutus!

zara.com 49.95

Foto: tootja

Hea lõuend

Otsid tooni, mis pakuks ehetele tagasihoidlikku tausta? Õrn hall on selleks vaieldamatult parim valik. Kerge läige muudab kanga pidulikumaks.

Pärast pidu: Laienev lõige sobib igale figuurile. Kleidi pikkus lubab kanda seda hiljem ka pükstega. Muuda kleit lihtsalt tuunikaks.

hm.com 24.99

Foto: tootja

Kimonokleit

Uhh, lõpuks ometi kleit, mis istub seljas hästi olenemata figuurist. Imeline V-kaelus rõhutab rinda ja kingib luigekaela.

Pärast pidu: Väga mugav suveriie. Pane rannast tulles bikiinidele peale ja suundu otse viisakale õhtusöögile.

hm.com 59.99

Foto: tootja

Nahaga sama karva

Nahatooni kangas mõjub õrnalt ja naiselikult ning toob esile kandja jume. Kaunis plissee on figuuriga lahke ega kortsu eriti, mistõttu on seda mugav ka kaasa pakkida.

Pärast pidu: Tegemist on pigem linnakleidiga. Ehk mine teatrisse, kinno, kohvikusse. Suviselt lendlev kangas on kena nii madalate kui ka kõrgete jalatsitega, oleneb vaid meeleolust ja üritusest.

hm.com 34.99

Foto: tootja

Ajatu pits

Elegantne pits ei kao iial moest. Sügavalt sinine mõjub tagasihoidlikult, kohati läbipaistev pitsosa muudab üldmulje kergemaks ja suvisemaks.

Pärast pidu: See kleit sobib hästi suvepidudeks, samas on kantav sügistalvelgi. Seega lahendab üks riie mitme ürituse rõivamured.

Aboutyou.ee 64.90

Foto: tootja

Julge valik

Tõeliselt silmatorkavale, elavale ja särtsakale rõivatükile jääb pilk alati pidama. Põnevat lõiget arvestades tuleb seda kleiti enne ostu kindlasti selga proovida!

Pärast pidu: Vöö peale, tennised jalga ja seljakott selga. Kuidas tundub?

hm.com 49.99

Foto: tootja

Vest või kleit

Klassikaarmastaja ja minimalisti lemmik. Pannal joonistab piha välja ja muudab vöökoha visuaalselt saledamaks. Vali juurde efektsed kõrvarõngad!

Pärast pidu: Kanna pükste või pliiatsseelikuga, pane alla pluus. Väga mugav suvine kontorikleit.

hm.com 39.99

Foto: tootja

Maksimaalne ilu

Üks pikk ja voogav unelm olgu iga naise garderoobis. Aksessuaaride toon vali kindlasti kleidimustrist, et üldmulje ei läheks kirjuks ja raskeks.

Pärast pidu: Pista vaid plätud jalga ja ongi asendamatu suvekleit valmis. Tegelikult võiksid plätude asemel valida sandaalid, need on praegu kuumem kraam.

reserved.com 44.99

Foto: tootja

Pükstükk kleidi asemel

Kes teab, kuhu öö viib, seepärast arvesta alati peo iseloomuga. Elegantne pükstükk võib osutuda mugavamaks valikuks kui kleit.

Pärast pidu: Pükstüki kandmiseks on ohtralt võimalusi. Muuda vajadusel tennistega argisemaks või kiilkontsadega suvisemaks.

reserved.com 39.99

Foto: tootja