Rasedus.

Foto: Mari Luud
Lugejakiri
10. juuni 2021, 12:40

Lugejakiri | Eesmärk suveks: üheöösuhtest sündigu laps! (4)

Keskealine vallaline naine on otsustanud sel suvel üheöösuhtest rasedaks jääda.

„Olen piisavalt lõbutsenud ja oodanud, et minu teele satuks see õige mees. Nüüd kavatsen oma soovi lihtsalt täide viia ja suvel rasestuda,” kirjutab 42aastane Piret.

Naise sõnul pole senini probleemiks olnud see, et ta ei leiaks meest, vaid see, et ei leia seda õiget

„Äkki minu jaoks ei olegi teda loodud, kellega tahaks koos pesa vaikselt punuda ja rahuneda. Aeg tiksub armutult, mistõttu otsustasin, et sel aastal teen kõik endast oleneva, et sügiseks rase olla. Tunnistan, et petan ja varjan seda võimaliku tulevase isa eest, aga see on ju hea eesmärgi nimel. Ja kui mõni lugeja arvab, et tahan hiljem mehelt toetust lapsele, keda see mees ehk üldse ei taha, siis ei. Suudan enda ja oma lapsega ise hakkama saada,” on Piret veendunud.

Naise sõnul ei kavatse ta nüüd igat suvalist meest rajalt maha tõmmata, vaid tal on kindlad kriteeriumid.

„Ta peab olema hea välimusega, aga ka piisavalt arukas. Tõenäoliselt ei saa mu lapse isaks mõni suvaline piduline, vaid pigem vaatan tutvusringkonnas pingsamalt ringi. Mitte päris sõprade mehi, aga natuke laiemas ringis. Ma usun, et mul on paar täitsa sobivat kandidaati. Olen ka mõelnud, et teeks neile otsekohese ettepaneku, aga eitavat vastust ei tahaks kuulda. Vajan vaid lapsele nö isa, aga siiski isa, kes minu ja lapse elus ei osale. Miks ma sellest kõigest kirjutan? Ei , ma ei taha, et mulle suvalised mehed kirjutama hakkaks. Ma tahan pigem öelda, et ka teised naised ei pelgaks oma unistusti täimast. Naiste jutud, kes väidavad end olevat üksikemad, aga tegelikult on mehega koos olnud ja lahku siiski läinud, aga ise hakkama ei saa – need ei olegi mingid õiged üksikemad. Ja üks töökas naine peaks varajases keskeas suutma ühe lapse muretult üles veel kasvatada. Ma olen selles veendunud,„ usub Piret ja lisab: „Mehed, olge te hoiatatud!“