Tegemist USA Föderaalreserviga mida igal aastal uuendatakse ja vana müüakse soomlastele ja sealt veetakse meile.Tegelikult ei ole sellel pahnal tõesti ei lõhna,maitset ega ka vist toiteväärtust.
Kaelakarbonaad pole praadimiseks eriti hea, sellest tehakse paneeritud shnitslit. Kui meespere tahab "praetud liha", siis tasuks osta hoopis läbikasvanud kõhutükk.
tegelikult pole juba aastaid õiget liha,huvitav et alles nüüd märgatakse.Esimene asi on toit,mis sead söövad ja teiseks üle poole müüdav liha,polegi värske
Jummal küll! Viinud siis tagasi poodi, kui nii kahtlane oli! Mis sellest siis üldse pannile oli vaja panna! Näidanud siis poes ka asjatundjatele. Kui ei kõlba mingil põhjusel siis saab ju tagasi anda ja uue osta!
Kuldiliha või innaajal tapetud sealiha ei ole ka meeldiv. Seda ikka saab, küpsetades eritab korralikku k.u.s.ehaisu. Pidevalt viskan minema sealiha, kui liha pannile pannes tundub, nagu keegi k.u.s.e.k.s erisele, siis lendab liha prügikasti.
Selleks, et liha oleks "lihavärvi" lisatakse lihatoodetele kemikaali E 128, mis on lahtiseletatult asovärv Punane 2G. Võibolla oli ühele portsule seda vähem lisatud.
Naatriumnitrit E250 ja naatriumnitraat E251 tagavad lihatoodetele iseloomuliku punase värvi. Eestis lubatud kasutada, n. viinerid, sardellid, keeduvorstid, ja müügile pandud liha puhul.
KOMMENTAARID (13)