Lugejakiri

Lugejakiri | Pettunud klient: miks ostetud liha nii hall oli?!

Ohtuleht.ee, 9. juuni 2021 11:06

13 KOMMENTAARI

k
kolla/ 10. juuni 2021 00:43
Tegemist USA Föderaalreserviga mida igal aastal uuendatakse ja vana müüakse soomlastele ja sealt veetakse meile.Tegelikult ei ole sellel pahnal tõesti ei lõhna,maitset ega ka vist toiteväärtust.
n
Nurrmees/ 9. juuni 2021 19:55
Kaelakarbonaad pole praadimiseks eriti hea, sellest tehakse paneeritud shnitslit. Kui meespere tahab "praetud liha", siis tasuks osta hoopis läbikasvanud kõhutükk.
l
Lihameister Arvu./ 9. juuni 2021 18:19
No nii rumalat juttu ma pole elus kuulnud. Maitsestasin liha ja panin praadima. Tead, ma ei taha sinuga edasi rääkida, mine ravile.
h
Hallil lihal/ 9. juuni 2021 18:08
s
seakasvataja/ 9. juuni 2021 16:25
lisan veel,et ei maksa uskuda ka seda,mis turul müüakse,täielik bluff
s
seakasvataja/ 9. juuni 2021 16:23
tegelikult pole juba aastaid õiget liha,huvitav et alles nüüd märgatakse.Esimene asi on toit,mis sead söövad ja teiseks üle poole müüdav liha,polegi värske
s
Soovitus/ 9. juuni 2021 16:00
See on 1 põhjus, miks ma pakendatud liha EI OSTA. SOOVITAN lihaletist osta. Ei taha mingeid E--sid sisse süüa.

e
Ei mõista/ 9. juuni 2021 15:56
Jummal küll! Viinud siis tagasi poodi, kui nii kahtlane oli! Mis sellest siis üldse pannile oli vaja panna! Näidanud siis poes ka asjatundjatele. Kui ei kõlba mingil põhjusel siis saab ju tagasi anda ja uue osta!
k
Kult/ 9. juuni 2021 12:46
Kuldiliha või innaajal tapetud sealiha ei ole ka meeldiv. Seda ikka saab, küpsetades eritab korralikku k.u.s.ehaisu. Pidevalt viskan minema sealiha, kui liha pannile pannes tundub, nagu keegi k.u.s.e.k.s erisele, siis lendab liha prügikasti.
j
Juhanes/ 9. juuni 2021 12:27
Selleks, et liha oleks "lihavärvi" lisatakse lihatoodetele kemikaali E 128, mis on lahtiseletatult asovärv Punane 2G. Võibolla oli ühele portsule seda vähem lisatud.
x
xx/ 9. juuni 2021 12:11
Miks peab liha pistma 1-ks päevaks sügavkülma?
a
Anna/ 9. juuni 2021 11:36
Pestud või soolatud liha muutub halliks. Aga kõige raskem pidigi toidutootjatel olema oma "toodangule "öige värvi leidmine.
r
Ruts. / 9. juuni 2021 16:58
Naatriumnitrit E250 ja naatriumnitraat E251 tagavad lihatoodetele iseloomuliku punase värvi. Eestis lubatud kasutada, n. viinerid, sardellid, keeduvorstid, ja müügile pandud liha puhul.

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee