Ploomiõli

Foto: Plummé Beauty / Liis Tamra
Ilu ja mood
6. juuni 2021, 09:00

Pilk kauniks! Turguta ripsmeid koduse kompressiga

Naistelehe värsked ilu-uudised jagavad nippe, kuidas koduse kompressiga ripsmeid kasvatada.

UUS

Kummardus ploomiõlile!

Ploomiõli

Foto: Plummé Beauty

Alati on rõõm tervitada uusi kodumaiseid ilutootjaid. Kosmeetikabränd Plummé Beauty on pühendunud 100% orgaanilise ja kvaliteetse ploomiõli tutvustamisele. Mitmekülgne õli on sobilik kandmiseks nii näole, juustele kui ka niisutava näokreemi või -seerumi sisse segamiseks. Seda võib julgelt kanda kuivadele, lõhenema kippuvatele huultele. Niisketel juustel kasutades pakub õli aga kaitset kahjustuste eest, hoiab juukseotsad tervete ja säravatena. Ploomiõli hoiab nahka, jättes selle parajalt niisutatuks, on oomega-9- ja oomega-6-rasvhapete rikas ning sisaldab hulganisti A- ja E-vitamiini.

Piilu kodulehele Plummebeauty.com, kust leiad õli hinnaga 6.99−69.00.

OHHOO

Kodumaine HOIA kutsub pakendeid tagastama

Foto: Pexels

Iga fänn teab, et armastatud ilubränd on alati töötanud loodusega samal lainel. Programm „Hoiame koos“ hõlmab HOIA tühjade pakendite taaskasutust, ehk kutsub tarbijaid üles tühjaks saanud pakendeid tootjale tagastama. Osalemiseks pese tühi pakend nõudepesuvahendiga puhtaks ja saada see HOIA meeskonnale tagasi mõnda Kuressaares asuvasse pakiautomaati (telefoninumber 508 1665). Või vii ise Kuressaares Saaremaa Kunstistuudiosse (Lossi 5). Kirjuta kindlasti paki sisse oma nimi ja e-posti aadress, sest tänutäheks saadetakse sulle kinkekaart HOIA veebipoes ostlemiseks.

Loe rohkem veebilehelt Hoia.bio.

NIPP

Ripsmed ei taha kuidagi kasvada? Proovi seda imehooldust!

Foto: Pexels

Kel ripsekasv nadi ja karv peenike, proovigu turgutuskuuri koduse kompressiga. Allolevat hooldust järjepidevalt tehes võib muutusi märgata juba üsna pea.

Tee nii!

  • Vaja on virsikuõli. Kui tegemist on puhta õliga, soojenda seda enne veevannil.

  • Lisa õlile paar tilka A- ja E-vitamiini.

  • Kasta vatipadjad õli sisse, seejärel aseta need laugudele. Hoia õlikompressi peal 15 minutit. Loputa õrnalt sooja veega.

  • Tee protseduuri kaks korda päevas kuu aega järjest.