USKUMATULT MITMEKÜLGNE: Arlet on aastate jooksul pidanud uskumatult palju ameteid. „Mul on tekkinud tahtmine ise teisi õpetama hakata, jagada seda maailma, mida tundma olen õppinud,“ avaldab mees, et varsti võib temast saada ka õpetaja.

Foto: Robin Roots
Inimesed
4. juuni 2021, 06:00

Arlet Palmiste naaseb hea sõbra Jaagup Kreemiga teleekraanile: oleme kord isegi kakelnud, ta ründas mind tooliga, endal silmad vihast punased

Saatejuhi, ürituste läbiviija, laulja, näitleja ja näitekirjanikuna tuntust kogunud Arlet Palmiste naaseb teleekraanile. Peagi toob mees lavale ka etenduse Eesti kõigi aegade suurimast maadlejast.

Kuna koroonaviiruse levik lõpetas ürituste korraldamise, otsustas läbi elu mitmekülgsusega silma paistnud Arlet (48) taas telekaamera ette astuda. Varem saateid „Va bank“, „Reis ümber Euroopa“, „Kaos TV“ jt juhtinud mees leidis, et suvised seikluslikud reisisaated on ju ikka popid olnud. Kuna Arlet ise elab perega Piibe maantee veerel Sääskülas, on see piirkond talle eriti tuttav. Ja kuhjaga väärt, et teistelegi tutvustada.

Edasi lugemiseks: