Blogid
27. mai 2021, 16:38

Dilaila kolumn | Põhjusega puudumised (1)

Eks me kõik ole kunagi ülemusele helistanud ja teatanud, et ei saa tööle tulla, sest a) oleme uue kutiga teki all ega taha sealt kuidagi välja tulla; b) juuksed näevad jubedad välja või c) lihtsalt ei viitsi. 

Ainult et loomulikult pigistame nina kinni, teeme nohuhäält ja köhime mikrofoni. Mõnikord aga ei mõtle me helistades läbi, kui lühikesed jalad meie valel olla võivad. 

Mina näiteks helistasin hiljuti end haigeks, sest juuksuril oli vaid teisipäeva hommikul vaba aeg ja siis nädalate kaupa mitte midagi. Mida ma aga läbi ei mõelnud, oli see, kuidas oma täiesti teistsugust ja ilmselgelt profi käega tehtud soengut kolmapäeval tööl selgitada. Kolmapäeva hommikul närisin küüsi, aga tuli välja, et muretsemiseks polnud põhjust. Mu boss on nimelt mees ja märkab vaevalt sedagi, kui ta oma naine on end blondist punapeaks muutnud. Seega mul siiski distsiplinaarkohtumisele minna ei tulnud.

Sõbrants aga on juba enamiku oma puhkusepäevadest ära kulutanud. Siis aga pakkus sugardaddy talle nädalat Dubais. Mõeldud-tehtud, sõbrants helistas päev enne väljalendu tööle ja köhis nagu koroonatõbine. Kui teda eile nägin, oli ta tumepruun nagu grillkana. Sorry, aga linnakorteri rõdul tšillides sellist päevitust ikka ei saa. Vähe sellest, ta ei olnud suutnud end tagasi hoida ja postitanud ka insta story’sse hunniku videoid. Kui ta sellest puhtalt pääseb, pean küll vaatama, kas ta firmas vabu töökohti leidub!

Ahjaa, petsin oma juuksurit ja käisin teise juures. Mis aga teha, kui teise kätetöö mulle rohkem meele järele on? Kas juuksurist on üldse võimalik lahutada?