Foto: pexels
Ilu ja mood
31. mai 2021, 09:00

Kavalad nipid: kontuuri oma keha pruunistustoodetega saledamaks!

Naisteleht õpetab, kuidas pruunistustoodetega keha saledamaks ja vormikamaks kontuurida!

UUS

Soovid siidiseid ja lopsakaid huuli?

Näib, et Essence on võtnud hoolitsetud musisuu oma südameasjaks ja loonud seetõttu terve posu põnevaid huuletooteid. Näiteks hüaluroonhappe ja E-vitamiiniga Plumping Lip Filler muudab huuled täidlasemaks ja jätab uhke läikiva lõpptulemuse. Lausa kohustuslik The Lip Care Boosteri sarja huulekoorija sisaldab rikkalikku avakaadoõli, mis tagab pehmed huuled ja värske tunde. 10% kookosõliga huulevõi parandab ja hooldab lõhenenud huuli, sobides ideaalselt suuruse poolest käekotti. Virsikuõliga rikastatud huuleseerum aga niisutab ja toidab.

Otsi tooteid Selveritest, hinnad jäävad vahemikku 1.99−3.39.

OHHOO

Tselluliidile tuld!

Beureri ergonoomilise kujuga tselluliidimassaažiseadet on nii hõlbus kasutada, et patt oleks seda poeriiulile jätta. Põnev seadeldis lõdvestab ja toniseerib sügavat kude just seal, kus seda vaja, edendab ja kiirendab vibratsioonimassaaži kaudu rasvarakkude lagunemist ja parandab vereringet, vähendades seeläbi tselluliiti. Endale kulutatud aja preemiaks on märgatavalt siledam, pringim ja toonuses nahk. Libisemiskindlad käepidemed on pehme pealispinnaga ja püsivad mugavalt käes. Mahub kotti kaasa ka!

Tselluliidihävitaja leiad veebipoest Euronics.ee hinnaga 59.99.

NIPP

Ole end pruunistades kaval

Jumekas nahk teeb enesekindlaks, pruunistustooted aitavad sellele hoolega kaasa. Nutikalt kasutades saad toonijatega ka keha saledamaks ja vormikamaks kontuurida. Randivabaks tulemuseks kasuta pihustiga tooteid.

  • Pihusta pruunistusvahendit rindade vahele. Büst saab tumedama jumega konkreetsem ja rõhutatult kurvikam.

  • Vali tumedam toon ja rõhuta sellega kõhu külgi. Joonista justkui ümarsulud, nii tõstad fookusesse kõhu eesmise osa. Ära joonista kõhulihaseid konkreetsete joontena välja, see ei mõju loomulikuna.

  • Kui rõhutad kintsude sisekülgi ja liigud pihustades mööda reit alla, tekitad illusiooni toonuses kintsudest ja saledamast säärejooksust.