Bokserid. Miks eelistavad mõned mehed valget pesu?

Foto: Tiina Kõrtsini
Lugejakiri
27. mai 2021, 12:38

Lugejakiri | Naine: mehed ei peaks valget aluspesu kandma! (8)

Naise sõnul ei ole valge pesu mõeldud meeste jaoks, kes on hooletud ja enda pesu puhtuse eest hoolt ei kanna.

„Asi ei ole niivõrd värvis, kui pigem selles, et valge pealt on iga väiksem kriim ja plekk näha,” kurdab Sirje.

„Mind häirib esiti juba see, et pesust ei pruugi see valge aluspesu enam nii valgena väljuda. Kui satub mingi värviline natuke värvi masinas andma, siis kohe jama. Kui valge värv pole enam valge, siis minu silmis ei kõlba need püksid kuhugi,” toob ta näite.

Sirje sõnul on vähemasti tema mees ka paras kobakäpp.

„Kastmed ja ketšupid leiavad tema aluspükstele kiiresti tee. Köögis õhtul või hommikul toimetades suudab ta pritsida õli või pühkida maitseaineseid näppe vastu pükse. No sisuliselt ongi jama majas. Aga samas talle väga meeldib hele pesu. Ei saagi aru, et miks. Olen talle ka tumedamaid ostnud, aga need seisavad pesusahtlis,” selgitab ta.

„Isegi tööl suudab ta mingil imelisel viisil aluspesu värviseks teha. Eks värv tõenäoliselt läbi tööpükste pesuni on jõudnud. Aga valge pesu pealt paistab see ju kohe silma. Tumeda pealt ei näi isegi punane värv nii hull. Aga minu kallis mees valib ikka poes omale uued valged bokserid. Minu arust mehed ei peaks ikka valget pesu kandma. Ma ise küll plekilises aluspesus majast välja ei tahaks minna,” plaanib Sirje ikka mehele mõned paarid tumedamat pesu kappi muretseda.