Soeng „krokodilliga“

Foto: Erki Pärnaku
Ilu ja mood
31. mai 2021, 15:00

Soengud: Reet Gailan

90ndate kuumim juukseaksessuaar on tagasi!

1990ndatest on kummitama jäänud mitmeid trende, aga kas me neid ka taga igatseme? Ühe naasmist tervitame siiski kahel käel. Taas moodi tulnud „krokodilliks“ kutsutud juukseklambreid on lihtne kasutada, lisaks on need juuste vastu väga leebed.

Teisiti nooruslik

1.

Foto: Erki Parnaku

2.

Foto: Erki Parnaku

Kooluta juuksed kergesse lainesse. Tee kõrvast kõrvani jaotus. Kinnita juuste pealmine osa peene kummiga hobusesabaks. Tõmba juukseotsad kummi vahele nii, et tekiks justkui pehme aasa moodi krunn. Venita krunniosa laiemaks ja mahukamaks ning kinnita lakiga. Fikseeri soeng juukseklambriga.

Banaan hobusesabaga

1.

Foto: Erki Pärnaku

2.

Foto: Erki Parnaku

Kogu kõik juuksed korraga pihku. Hakka neid vaikselt ühele poole keerutama, tekitades banaanikujulise lopsaka liikumise. Samal ajal kinnita keerd paari väikese juuksenõelaga. Silu turritavad karvakesed lakiga maha ja lisa sabale paremaks püsivuseks ning ehteks klamber.

Klamber risti

1.

Foto: Erki Pärnaku

2.

Foto: Erki Parnaku

Alusta kas sirgete või kerges laines juustega, kuidas endale rohkem meeldib. Võta mõlema kõrva juurest meelepärase laiusega juuksesalk. Vii salgud kukla juures risti üle üksteise. Kinnita juukselõksuga ja pihusta kergelt lakiga üle.

Krunni toeks ja ehteks

1.

Foto: Erki Pärnaku

2.

Foto: Erki Parnaku

Võid juuste pealmist osa tupeerimise abil kohevaks teha, et tekiks pidulikum mulje. Kogu kõik juuksed ühte kätte ja hakka neid pehmelt ümber oma telje kruttima, keerates valmis pehme krunni. Kinnita krunn juuksenõeltega paigale, lisa kaunistuseks ja paremaks püsivuseks väikeseid juukseklambreid.

Lähene loominguliselt!

Küünistega juukseklamber on hea vaheldus lihtsale kõrgele hobusesabale või sasikrunnile. Traditsiooniline viis juukseaksessuaari kasutamiseks on tuttav banaanisoeng ehk juuste üles keeramine ja klambri kinnitamine. Kuid lahendusi leiab veelgi, seda enam, et klambreid leiab igale maitsele ja juuksetüübile.

Lõpu- või suvepeoks vali pärlid või silmatorkav toon

Kaubamaja.ee 13.99

Foto: Tootja

Käsitööna mõjuvad ehted on väga trendikad

Hm.com 6.99

Foto: Tootja

Ovaalne disain on parim ülespandud soenguks

Accessorize.com 7.90

Foto: Tootja

Matt pind ei lase klambrit libisema

Lindex.com 3.99

Foto: Tootja

Suur metallist klamber sobib nii keskmistele kui ka pikkadele juustele

Hm.com 7.99

Foto: Tootja

Väike klamber vali õhematele kiharatele või salkude eraldamiseks

Accessorize.com 12.90

Foto: Tootja

Ümar ja avar vorm hoiab lokid lopsakana

Kaubamaja.ee 11.99

Foto: Tootja