Ilu ja mood
25. mai 2021, 09:00

Naistelehe ilu-uudised õpetavad, kuidas lauvärvidega tervet nägu meikida.

Mitte ainult silmadele! Lauvärviga saab ära teha kogu meigi

UUS

Siidises embuses

Tanel Veenre tutvustab uuenenud siidisallide kollektsiooni. Värvigammasse on esimest korda lisandunud pehmed pastellid, sekka mõni jõuline loodustoon. Hingeloomadest mandalad sulanduvad meretoonide ja õrnade roosade embusesse. Salle on üheksa mudelit ja kõiki toone on võimalik soetada kahes suuruses. Hinnad 59 ja 95 eurot.
Vali oma kevadine lemmik veebilehelt Tvj.ee.

OHHOO
Karvavaba nädalateks


Kui sindki häirib epilaator, mis ei tunnista ühtegi kehakumerust ja teeb töö seetõttu poolikult, võid nüüd rahulikumalt hingata. Brauni epilaator Silk-èpil Flex on täielikult painduva peaga, mis teeb sellest esimese omataolise. Uuenduslik pöörlev epilaatoripea ei jäta ühtegi kohta ega kumerust vahele ning tagab nädalateks sileda naha isegi kaenlaalustesse. Muide, eemaldada on võimalik suisa 0,5 mm pikkuseid karvu! Otsikuid jagub ka tundlike piirkondade eest hoolitsemiseks, süvamassaaži tegemiseks, naha ergutamiseks ja pinguldamiseks.

Asjaliku aparaadi leiad veebipoest Onnoff.ee hinnaga 229 eurot.

NIPP
Mitte ainult laugudele


Kui sul on olemas karbike kvaliteetseid lauvärve, võid muu meigikraami sahtlisse pista – väheke nipitades saad lauvärvidega ära teha kogu meigi.

  • Sinu nahatoonist kolm tooni tumedam lauvärv sobib ka näo kontuurimiseks. Kanna seda oimukohtadele, põselohukestesse, nina- ja lõuajoone külgedele.

  • Kasuta õrna pärlisäraga beeži või õrnroosat kreemjat lauvärvi põsesarnadele ja ninaseljale delikaatse läike lisamiseks.

  • Pärast huulepulka kanna veidike lauvärvi huulte keskele, et anda neile ruumilisust ja lisada huulepulgale püsivust.

  • Lauvärvi kasutamine kulmuvärvina on vana trikk. Unusta sära ja sädelus, tekstuur olgu matt!

  • Ka juuksejuurte väljakasvu saab edukalt varjata sobivat tooni lauvärviga.