Blogid
13. mai 2021, 17:50

Dilaila kolumn | Mees ja sõbrad

Sel nädalal leidsin end kõige veidramalt topeltkohtingult, kus ma kunagi käinud olen. Nimelt otsustas mu kutt, et on aeg mind oma paarimehega töölt tuttavaks teha. Leppisimegi kokku, et jalutame neljakesi – paarimehe ja ta uue kallimaga – vanalinnas ringi.

Ma ei tee nalja, aga kuti sõbra tšikk nägi välja nagu Pamela Anderson Venemaa tööstuslinna prostituudi võtmes. Ta kandis ülikitsast lühikest odavat nahkkleiti, millest kunsttissid järjekindlalt välja hüppasid. Lisaks olid tal plaatinablondid juuksepikendused, kiskjalikud kunstküüned ja platvormidega tikk-kontsad, nagu oleks ta just stripiklubis vahetuse lõpetanud, ning kõige tipuks leopardimustriga kasukas ja meetripikkused ripsmepikendused.

Enivei, kutid otsustasid, et tahavad rääkida autoosadest. Nii kaasahaarav teema, kas pole? Mina oleks siis võinud tibiga kunstkehaosadest rääkida. Aga ei! Tema oli grupis kõige suurem autoosade huviline. Niisiis rääkisidki need kolm tund aega autojuttu, samal ajal kui mina instas pilte laikisin.

Ahjaa, sel nädalal pidin tööl kellegi vallandama. Pärast seda tihkus too tund aega mu õlal nutta ja rääkis, kui jube boss tal on/oli. Khm, ehk siis mina?!