Sirje Nukka Rakvere ravitseja Sirje NukkaFoto: Stanislav Moshkov
Müstilised inimesed
6. juuni 2021, 18:56

Rakvere nõid Sirje Nukka: „Iga taimega ei saa kõiki ühtemoodi ravitseda.“ (1)

Kui paljud ravitsejad pelgavad sõna «vähk» isegi välja öelda, siis end Rakvere nõiaks nimetav Sirje Nukka astub kardetud sõralisega ravimtaimede toel julgelt võidukasse lahingusse.

Kui paljud ravitsejad pelgavad sõna «vähk» isegi välja öelda, siis end Rakvere nõiaks nimetav Sirje Nukka astub kardetud sõralisega ravimtaimede toel julgelt võidukasse lahingusse.

Sirje on vähki ja healoomulisi kasvajaid ravitsenud väga palju ning pikka aega. Justnimelt ravitsenud, sest ravivad ikka arstid teaduspõhise meditsiini toel. Tema katsub põhiliselt kurja sõralist tappa ehk raku tasandil selle nälga jätta, hävitada. Naine ei pelgagi välja öelda, et kui paljud tervendajad üksnes räägivad, siis tema tegutseb.Ent olgu tegu vähi, healoomulise kasvaja või mõne muu tõvega, võtab Sirje jutule üksnes neid, kes on saanud arstidelt täpse diagnoosi.«Mina pole selgeltnägija, et oskaksin haigusi näha. Kui minu juurde abi otsima tulija ei tea, mis tal viga on, soovitan esmalt minna perearsti juurde, lasta teha vereanalüüs ning vajadusel käia ka eriarsti vastuvõtul,» selgitab taimetark-ravitseja. Mis puutub aga sellesse kardetud sõralise haigusesse, siis Sirje sõnul saab seda tappa vaid siis, kui raske diagnoosi saanu kohe tema poole pöördub, ilma et oleks saanud juba keemia- või kiiritusravi.

Veesoonel magajat ravi ei aitaSirje ravitsemine põhineb ainult maarohtudel. Samuti kontrollib ta esimese asjana, kui abivajaja talle helistab, kas too magab veesoone või Maa magnetkiirguse peal. Mis vahe on veesoonel ja Maa magnetkiirgusel, seda ei oska naine öelda, kuna sel polevatki tähtsust – kahjulikud on mõlemad.Teadmanaine selgitab, et enne maarohtude toel vähiga võitlusesse asumist tuleb magamisase paigutada veesoone või Maa magnetkiirguse kohalt ära või siis panna voodi alla 0,5 millimeetri paksune, voodilaiune ja -pikkune alumiiniumplaat. Kui tegu on laia voodiga, läheb vaja kahte plaati, sest neid müüakse vaid meetrilaiuseid. Ostukohti ja täpsemaid juhiseid nõustub ta lahkelt jagama. Oluline on kahe plaadi puhul see, et nende vahele ei tohi jääda tühimikku. Seega peab plaadid panema servapidi üksteise peale ja need kinni teipima. Plaadile tuleb panna tugevapõhjaline vaip, mis peaks ulatuma voodi jalgade alla või isegi kaugemale.

Edasi lugemiseks: