Edda PauksonFoto: Stanislav Moshkov
Edda Pauksoni horoskoobid
12. mai 2021, 06:00

Kaks korda intensiivraviosakonda sattunud Edda Paukson: haiglas olek andis võimaluse elu üle järele mõelda

Eesti astroloogia esileedi Edda Paukson sattus kaks korda intensiivraviosakonda ning taastub nüüd kopsutursest ja infarktist.

Eesti astroloogia esileedi Edda Paukson sattus kaks korda intensiivraviosakonda ning taastub nüüd kopsutursest ja infarktist.

«Ma pole muidu selline suur filosofeerija ega vaagija, kuid haiglas polnud muud teha. Aega jagus. Sest kui sul on juba infarkt ja kõiksugu pahad asjad, verigi halb, hakkad ju mõtlema, et elatud juba ka, ning teed kokkuvõtteid. Mitte kohe seda, et hakkan nüüd maha surema, aga ikkagi on nihuke sant tunne,» tunnistab Edda (72).

Kuigi pikkadeks nädalateks haiglasse sattumine tuli ehmatusena, mõistis naine tagantjärele, et pidanuks ehk oma isiklikku horoskoopi rohkem süüvima.«Tegin eelmist «Astroloogilist abimeest» ja vaatasin, mis kuramuse seisud seal eelmise aasta augustis ja septembris valitsevad. Vahtisin neile otsa ja arvasin, et midagi võib pahasti minna. Sama seis oli mu sünnikaardil 30 aastat tagasi – Saturn Veevalaja alguses. Meenutasin, kas mul toona oli mingi ohtlik olukord? Ja tegelikult oligi,» avaldab Edda. «Mul oli nii äge kõhunäärmepõletik, et pidin äärepealt teise ilma minema. Pääsesin küll operatsioonist, aga olin poolkoomas.»

Edasi lugemiseks: