Blogid
6. mai 2021, 15:48

Dilaila kolumn | Appi, mu kutt on liiga romantiline!

Tavaliselt kurdavad naised, et nende mees ei pööra neile piisavalt tähelepanu. Näiteks ei märka, kui nad on just juuksuris mitusada eurot huugama pannud.

Või ei saa aru, kui eriline on see Lilli Jahilo kleit, mille peale nad terve aasta raha on kogunud, ehkki praegu sellega kuhugi peale metsaaluse minna pole. Ning kui nad sünna või aastapäeva ära unustavad, või selleks mõne poolnärtsinud lille välja kougivad, pole tõesti midagi teha.

Minu mees aga ei saa viimasel ajal romantikaga pidama. Koroonaajal on ta kitarri mängima õppinud. Eelmisel nädalal kutsus ta mu elutuppa, sättis mugavalt istuma ja laulis mulle mitte sekundikski silmsidet katkestamata Jaak Joala armastuslaule. Ta üritab küll, aga Joala kõlab ikka paremini. Ning see silmside teema on ka jube veider.

Voodisse minnes leidsin eest roosiõielehed. Siiamaani avastan hommikuti mõne vaikselt mädanema hakanud lehe näiteks tisside vahelt. Hullem aga, ta peitis salaja mu teki alla ka šokolaadi... Ühel hommikul ärkasin üles hirmus, et mul on kontrollimatud kõhuhädad. Nii et aitab ehk juba ükskord sellest romantikast?!

Ahjaa, kas olete kuulnud, et mõned meie seast nõuavad nüüd enne kohtingut partnerilt koroonatesti? No vähemalt tead, et kui keegi on nõus laskma sinu nägemise nimel oma kurku pulgaga kraapida, on tal tõsi taga!