Foto: Pexels
Ilu ja mood
6. mai 2021, 15:00

Hea kingiidee! Millise põhinoodiga parfüüm emale soetada?

Parfüümiriiulid on pungil uutest lõhnadest ja emadepäeva kingituseks sobib odöör alati. Millise põhinoodiga lõhn aga soetada?
  • Puidunoodid vali koduhaldjale, kes pühendab end täielikult perele ja kodule.
  • Lillelõhnad sobivad hästi daamile, kelle kapp on täis lendlevaid kleite ja kübaraid.
  • Värske aroom tõmbab looduses uitajat. Lõhnas domineerigu roheline element, näiteks rabarber, aaloe, kaktus, piparmünt.
  • Müstikaarmastajat lummavad idamaised noodid, mis toetavad ainulaadse isiksuse soojust ja avatust.
  • Puuviljanoodid erutavad aga tegusat ja energiast pakatavat naist, peegeldades tema väsimatut elutempot.
  • Elegantsed ja kordumatud akordid vali linnaprouale. Teda köidavad muskus, roos, sandlipuu või jasmiin.

UUS
Mai on roosa lindi kuu


Eesti looduskosmeetikatootja Joik on võtnud eesmärgiks aidata kaasa rinnavähi varajasele avastamisele. Ostes mais nende Home & Spa Vaarika Bon Boni sarja tooteid, mis on märgistatud roosa lindikleepsuga, toetad heategevust, sest iga müüdud toote pealt annetab Joik 50 senti Eesti Vähiliidule.

Sarja kuuluvad sära andev kehakreem, kehakoorija, dušivaht ja vannipiim. Tooted hinnaga 9.90−13.50 eurot leiad veebipoest Joik.ee ning ka paljudest suurematest toidu- ja kosmeetikapoodidest.

OHHOO
Karin Raski kevadkollektsioon toob tagasi sitsikleidi


Moeloojal ja näitlejal Karin Raskil on valminud kevadsuvine kollektsioon, mis annab uue hingamise sitsikangale. Mõni aeg tagasi kutsus disainer endaga ühendust võtma neid, kel kodus vanu ja seisma jäänud kangaid, mis pärinevad näiteks emadelt või vanaemadelt. Kuna annetatud kangaste hulgas leidus palju sitsi, andis see kollektsiooni jaoks keskse teema. «Kui mõelda sitsikleidile, tulevad üldjuhul silme ette nõukogudehõngulised kitlid või põlled. Minu väljakutseks sai toimima panna vanaaegse päritoluga kangas, värsked mõtted ning tänapäevased võtted ja lõiked,» selgitab Karin. Kollektsiooni loomise käigus katsetati erinevaid lõikeid, lõpptulemusena valmis kolm mudelit: prantslannalik hõlmikkleit, 60ndatele vihjav rullkraega A-lõikeline siluett ja minimalistlik kimono. Tutvu loominguga ja telli oma sitsikleit veebilehelt Karinrask.com.