Teekond Soome laevale.Foto: Robin Roots
Lugejakiri
6. mai 2021, 11:22

Lugejakiri | Naise hirmus avastus: mees leidis Soomest uue kallima (11)

Koroonaviiruse tõttu Soome lõksu jäänud mees on leidnud seal omale uue kaaslanna. Vähemasti nii kahtlustab tema Eestis elav seaduslik abikaasa.

„Mu abikaasa on viimased 10 aastat Soomes ehitustel tööl käinud. Oleme saanud maksud makstud, maja ostetud ja meil on kaks last,” kirjutab pereema Kristi, et kuigi kõik näib korras olevat, siis tegelikult see nii pole.

„Koroonaviiruse tõttu mehe tööandja ei tahtnud, et töötajad edasi-tagasi sõidavad. Seetõttu oleme mehega viimase aasta jooksul saanud koos olla tavapärasest palju vähem. Viimasest kohtumisest on mitu kuud. Ja nüüd viitavad kõik märgid sellele, et mu mehel on Soomes armuke. Veel hullem – äkki tal on juba uus naine,” paljastab naine oma mure.

Kristi sõnul on mees suhtluses tagasihoidlikum ega otsi enam ise kontakti. „Ma pean ise meenutama, et meie ka oleme olemas. Ka rahaliselt ei ole kõik maksed enam laekunud. Pean meenutama, et ta arvete jaoks mulle raha kannaks. Kõige hullem oli see, kui avastasin, et sotsiaalmeedias kommenteerib ta pilte mingi naine. Tundub, et tegu on Soomes elava naisega, aga ta pole vist soomlane. Ta on alati nautinud naiste tähelepanu, aga seni mulle truu olnud. Pärast neid kommentaare on mul tõsine kahtlus, et mu mehel on Soomes uus kallim,” avaldab ta.

„Meie viimased kaks kõnet ongi läinud selle nahka, et ma nõuan talt aru. Ja lõpuks annab ta alla ja katkestab kõne. Väidab ikka, et ta ei ole kellegi teisega midagi alustanud. Aga asi ei ole õige. Tegin ka sotsiaalmeedias endale teise konto, millega lisasin end selle naise sõbraks. Võttis mu kohe vastu. Panin mingi suvalise nime ja esinen seal soomlasena. Ja neist on seal üks pilt koos. Ei ole ainult kahekesi, vaid on seltskonnaga, aga nad istuvad kõrvuti. Fotot ma mehele maininud ei ole. Tahaksin, et ta tuleks koju, siis saaksime rääkida. Näeksin tema reaktsiooni. Ja kui ongi jama, siis tahaksin ma seda tema suust kuulda. See teadmatus ja kahtlustamine on praegu palju hullem. Viimane info on, et juunis peaks tal olema puhkus. Kui mees siis koju ei tule, sõidan ise kuidagi Soome, et temaga kohtuda,” on Kristi otsustanud.