Merle LuikFoto: Erakogu
Naine
29. aprill 2021, 03:00

Kiri peatoimetajalt

Koroonaaeg on paljudest teinud kogujad – üks ostab kõikvõimalikest müügiportaalidest nõusid kokku, teine on soetanud elamise toalilli nii täis, et enda voodi mahub hädavaevu nurka ära. Rääkimata sellest, et Eestis olevat totaalne kassipoegade ja kutsikate kriis – isegi need, kes ei teinud varem taksil ja siiamil vahet, on nüüd endale koju neljajalgse sõbra võtnud. Eks inimesed koguvad nõnda endale positiivseid emotsioone, ega siin mingit muud keerulist psühholoogiat olegi.

Mind ennast on tabanud ilmselt sama sündroom, aga natuke teistsuguses vormis. Kui ma vähegi näen mõne kontserdi või suveteatri kuulutust, millel on ka piletid juba müügil – nii ma need ka kohe ära ostan. Muide, ma pole kunagi mingit suveteatri- või festivalihullust põdenud, pigem olen olnud valiv. Aga sel suvel tuuseldan küll vist kõik üritused läbi! Mees juba kobiseb natuke, aga mis teha – mul on kultuuri- ja elamuste nälg lihtsalt niivõrd suureks paisunud! Ausalt, kogu aeg on selline tunne, et pean seda kõike endasse ahmima maksimaalses koguses, sest mine tea, millal jälle kõik päeva pealt otsa saab …
Igatahes võib meile alati kirjutada põnevatest sündmustest, mis sinu kodukandis suvel tõenäoliselt toimuvad. Korjame need kokku ja soovitame teistelegi!

Edasi lugemiseks: