Foto: Martin Ahven
Ilu ja mood
29. aprill 2021, 17:00

Säästa end visuaalsetest lisakilodest! Nipid, kuidas midiseelikus hea välja näha

On üks kummalise pikkusega seelik, mis näeb välja naiselikum kui mis tahes muu rõivatükk, kuid nõuab kandmiseks lausa reegleid. Et end visuaalsetest lisakilodest ja poolitatud jalgadest säästa, asume trikitama ja kavaldama.

Piht välja

Pole vahet, kas armastad lendlevat midi või allapoole põlve ulatuvat pliiatsseelikut, nipp on sama – et keha ei mõjuks kui pikk vormitu jupp, tuleb keskkoht välja tuua. Säti lohvakam ülaosa alati seelikusse või eelista lühemat ning liibuvamat lõiget. Ka kontrastne vöö on abiks.

Sukk ja saabas
Kui kannad saapaid, olenemata aastaajast, vali sukad samas toonis. Ideaalseim on lahendus, kus seeliku alläär ja saabas vaevu kohtuvad – nii väldid jala mitmekordset visuaalset poolitamist. Musta jalatsi ja sama värvi suka kandmine on muidugi alati nutikas – ka siis, kui unistad lihtsalt saledamast säärejooksust.

Milline konts
Pahkluurihmaga kingi midiseeliku juurde sobitada on paras pähkel, sest mõlema omadus on jalgu lühendada. Rihmaga kingade juurde eelista lühema pikkusega seelikut. Kui aga armastad siiski allapoole põlve ulatuvat mudelit, vali jalga kõige klassikalisem kontsaking.

Madal jalats
Kui rihmaga kingad on midi juurde kahtlane valik, siis baleriinade peale tahaks suisa dramaatiliselt pead raputada. Sussilaadsed jalatsid on mugavad, kuid see on ka kõik. Madalaid jalanõusid eelistades proovi pigem platvormtallaga mudeleid, mis lisavad jalale sentimeetreid. Kui aga baleriinad on tõesti su nõrkus, leia kindlasti terava või mandlikujulise ninaga king.

Üleriidest ka
Midiseeliku juurde on kaks head valikut. Mantlit fännates eelista lõiget, mis on seelikuga samas pikkuses. Ka võiks see järgida seeliku lõiget ehk olla keskkohast laienev, sest sirge mudel surub kangamassi inetult enda alla hunnikusse. Alati trendikas on aga lühike jakk või nahktagi, mis jätab seeliku katmata.

Midipikkus on moes. Vali oma lemmik!

Plissee on kõige popim

Hm.com 34.99



Nõudlik ja elegantne satään

Aboutyou.ee 69.90



Naiselik mudel igale figuurile

Reserved.com 29.99

Teksat on lihtne kanda

Hm.com 34.99

Seksikas lõige

Zara.com 69.90

Vöökoha kiituseks

Aboutyou.ee 139.00