Sukkpüksid.Foto: Robin Roots
Lugejakiri
28. aprill 2021, 11:46

Lugejakiri | Kust saab normaalse hinna ja kvaliteediga sukkpükse?

Naine on ostetud sukkpükstes pettunud: küll on kvaliteet olematu või lähevad suisa liiga kiirelt katki. Mõnel tootel on aga jutid, mis kleidist läbi soonivad.

„Olen aastaid truu olnud ühele kindlale firmale, aga viimastel aastatel saanud töö tõttu nautida vabamat stiili ja sukkpüksid on jäänud ainult pidulike sündmuste jaoks. Nüüd olen jälle tööl kontoris, kus kleit ja seelik iga nädal seljas. Aga mida pole – sukkpükse! Senised lemmikud on müügilt kadunud. Ei ole jalas mugavad ega kvaliteet hea. Senini kõik ostud jäänud alla 10 euro. Kas tõesti saab tänapäeval endale normaalseid sukapükse vaid sellest suurema hinna eest? Oleks siis peo jaoks vaja, aga ma tahan ju normaalset ja lihtsat, millega igapäevaselt tööl käia. Võiksid ikka üle nädala ka vastu pidada,” kurdab Laura.

Naise sõnul ei ole ta sugugi kapriisne. „Mustrit ma ei vaja, kuid pikk olen küll. Ja ikka mingi ilu ja kvaliteet võiks olla. Segadusse ajab see, et osadel on pakk kutsuv ja pildid ilusad, aga avades – pettumus. Ja hind peaks keskmisele töötajale sobima, sest firma mu sukkpükste eest lisaraha ei maksa,” loetleb ta.

„Veel on probleem sukkpükstega, millel taga mitu triipu. Osade kostüümide alt joonistub see nii selgelt välja, et ei sobi nii tööle minna. Tunnen, et igaüks vahib mind ja mu sukapükste triipe! Aga ka selle info saan ma alles siis, kui koju jõudes pakendit avan. Tahaks teistelt naistel uurida, kust te normaalseid sukkpükse ostate?”