Foto: PantherMedia/Scanpix
Eneseareng
20. aprill 2021, 14:27

NAISTELEHE PSÜHHOLOOGIATEEMALINE PODCAST IGAL TEISIPÄEVAL

„MÕTTEKOHT“ | Mida teha, et seks oleks parem ja kestaks kauem? (9)

„See, et meil on häbi riideid seljast võtta, pole normaalne – see on meile verega kaasa antud,“ nendib värskes Naistelehe podcast'is Mõttekoht Mait Lillemäe, kes ühel hetkel oma eluga madalpunkti jõudes haaras kontrolli oma seksuaalsuse üle ning oskab nüüd läbi isiklike üleelamiste jagada kasulikke näpunäiteid seksiteemadel nii naistele kui meestele.

Julgus rääkida seksist, seksuaalsusest ja kõigest sellega seonduvast on Maidu sõnul üks, mis aitab oma elu seksuaalsusest teadlikumaks saada, iseend tundma õppida ning elu tervikuna paremaks muuta.

Seepärast ei häbenegi mees kõneleda aegadest, mil ta polnud oma seksuaaltervisega rahul, kuidas ta süüdistas selles naist ning läbi milliste kogemuste ta sai aru, et asi on hoopis temas endas ja elustiilis. 

Kuidas oma elustiili muuta nii, et seeläbi muutuks paremaks ka seks, miks on kasulik oma seksuaalsust avastada ja arendada ning sellest teadlik olla, kuidas oma partner neil teemadel rääkima saada ning mida teha, et seks oleks nauditavam nii naistele kui meestele, saabki teada värskest saatest. Mehed kuulevad siit saatest ka väga praktilisi näpunäiteid.

Teema kohta saab lisa uurida ka siit.

Vestlust juhib Naistelehe toimetaja Silja Paavle.

Mait Lillemäe Foto: Erakogu