Hügieenitooted.Foto: Jarek Jõepera
Lugejakiri
20. aprill 2021, 11:05

Lugejakiri | Ebamugav olukord: õpilane nägi, kuidas õpetaja hügieenitooteid ostis

Poest hügieenisidemeid ostnud õpetaja tundis ebamugavust, kui tema järel asus kassas maksma ta enda õpilane.

„Ma saan aru, et sisuliselt on see osa elust, mistõttu pole põhjust ebamugavust tunda, aga ikkagi,” kirjutab 45aastane Eda.

„Olin kodupoes ja parajasti ostudega kassasse jõudnud. Kaup juba lindilt läbi ja maksin. Kui pilgu tõstsin, siis naeratas mulle mu õpilane vastu. Kõik muidu väga tore, aga mul suurem kuhi hügieenisidemeid ostetud. No oli ikka natuke kummaline küll enda elust justkui mingit intiimset osa õpilasega jagada. Ega ma ei tea – võibolla tema ei märganud neid tooteid üldse. Sellest juba paar kuud, aga ma ei saa mõtet peast,” kirjeldab naine.

Eda sõnul pole ta senini poodides oma õpilasi kohanud, sest töötab kodukohast eemal.

„Seetõttu lõi see kohtumine ehk eriti tummaks mu. Ja samas ongi ju normaalne, et elus ei ole taoliseid tabuteemasid. Eks ma olen veel sellest põlvkonnast, kus kõik ehk isegi oma mehega ei jaga igat osa oma elust,” lisab ta.

Toona kohtudes ta mõtles, kas peaks mingi nalja viskama või ise tähelepanu ostetud toodetele juhtima.

„Kui ma oleks ka õlut või kondoome ostnud, siis ikka oleks ebamugav olnud. Ma muidu armastan väga huumorit, mistõttu tunduski, et äkki nali aitaks. Aga poes oli ju ka teisi inimesi. Olime kuidagi kohmetus olukorras,” võtab Eda juhtunu kokku.

Kas sina tunned ebamugavust, kui intiimtooteid ostes mõne tuttavaga ootamatult kohtud?