Foto: Tootja
Ilu ja mood
15. aprill 2021, 18:00

Moeuudised | Naudi Moekuulutajat ja tee kauneid selfisid!

Naistelehe moeuudised kutsuvad vaatama Moekuulutajat ja avaldavad nipi, kuidas teha kvaliteetseid selfisid!

UURI

Foto: SANDRA PALM PHOTOGRAPHY

Vaata Moekuulutajat!

Tartu Kaubamaja hooaja algust tähistav üritus Moekuulutaja toimub selgi kevadel, aga natuke uues vormis. 16. aprillil aset leidvat üritust saavad huvilised üle Eesti nautida otseülekande vahendusel Tartu Kaubamaja kodulehelt. Erilise üllatusena toob Moekuulutaja vaatajateni lisaks keskuse moeetendustele ka sadadest lilleõitest loodud unikaalsed rõivad, mis valmivad spetsiaalselt selleks päevaks. Samuti on keskuse aatriumis 15.−17. aprillini avatud pop-up-poed, kus on saadaval värskeimast värske kodumaine disain ning võrratud taimed ja lilled, millega oma koju õieilu luua. Lisainfo: www.facebook.com/tartukaubamaja

OHHOO


Käisid fotograafi juures?

Selfide tegemine on meil kõigil juba väga hästi käpas. Töötlemine ka, kas pole? Et aga viimasele vähem aega kulutada ja kohe kaunis tulemus saavutada, võta kasutusele korralik valgustus.

Lamps4makeup LED Selfie Ringi valgustust on võimalik paigaldada igale nutitelefonile, aga ka tahvelarvutitele. Lihtne kasutada, laetav, kolm valguse intensiivsuse taset. Abiks alati, kui on vaja valgust jumestamiseks või fotode ja videote tegemiseks! Uuri rohkem veebilehelt Euronics.ee, kust leiad selle seadme hinnaga 29.99.

NIPP


Kuidas hooldada nahka olukorras, kui iga päev tuleb kanda maski? Nõu annab Ida-Tallinna Keskhaigla nahahaiguste arst dr Elena Aben.

  • Väljahingatava õhu soojus ja niiskus koguneb maski alla ning soodustab bakterite paljunemist. Pese nägu hommikul ja õhtul tundlikule nahale sobiva seebivaba näopuhastusgeeli või vahuga.
  • Niisuta nahka. Kreemita nägu pärast pesemist ja vähemalt 30 minutit enne maski kandmise algust.
  • Piirdu silmade ja kulmude meikimisega, maskiga kaetud nahk jäta jumestamata.
  • Kanna huultele vaseliinipõhist salvi. Tee seda kohe pärast näo pesemist, enne maski kandmist ja enne magamaminekut.
  • Loobu keemilisest koorimisest ja terakestega mehaanilistest koorijatest.