Ilu ja mood
19. aprill 2021, 09:00

Kuidas kombineerida pastelseid toone?

Põsepunaroosa, sirelililla, tundlik sinine, sulnis kollane. Kanna kevade olulisimat värvipaletti nii, et tulemus ei mõjuks kui pulgakomm, vaid ikka naiselik ja väljapeetud.

Vaid üks

Ühevärviline riietus on kindla peale minek. Vali lemmiktoon ja kasuta seda kogu välimuses. Soeta alustuseks klassikaline pükskostüüm, mida on muretu kanda nii iseseisvalt kui ka kombineerida kõige garderoobis leiduvaga.

Ära unusta küüsi

Miksitud pastell

Siin on vaja pisut enam kuraasi ja head värvitunnetust, et tulemus jääks elegantselt rahulik, mitte segane kaos. Kombineeri alustuseks vaid kahte pastelli. Kindla peale minek on näiteks lilla kollasega või roosa sinisega.

Seelikult suule

Neutraalsel taustal

Hoides ülejäänud riided tagasihoidlikult beežikat, valget või halli tooni, võimaldad pastellil stiilselt esile tõusta. Eriti nutikalt kohandad pastelle nõnda oma töisesse garderoobi.

Neutraalsus huultel

Julge muster

Pastell võib olla tõeline värviplahvatus. Vaata näiteks suurte lilledega kleite või pluuse, geomeetriat. Ülejäänud välimuse suunaks vali mustrist üks meeldiv toon ja kasuta seda üleriide ning aksessuaaride valimisel.

Aboutyou.ee 159.00

Kleidilt põsele